Bekijk ons track record!

Bekijk ons track record!

Bekijk ons track record!

Het aantal finance vacatures is weer op het niveau van vóór de COVID-19 uitbraak. Dit komt vooral doordat de werkdruk bij finance afdelingen enorm is toegenomen. Wij merken dat er vooral veel vraag is naar experts op het gebied van data analytics. Senior Finance professionals met een track record op het snijvlak van Finance en ICT zijn nu veel gevraagd. Data analytics is o.i. gewilder dan ooit omdat het management risico’s nu beter wil kunnen inschatten op basis van correcte en actuele cijfers in deze onzekere tijden. Scenarioplanning en continue updates bij nieuwe ontwikkelingen (bijv. de vaccinatiestrategie in Nederland) zijn uiterst belangrijk om in deze tijd de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Bij LIME merken we dat ook aan de type aanvragen voor senior finance professionals (vast én interim). Onze opdrachtgevers zijn multinationals, familiebedrijven, middelgrote en kleine ondernemingen, van start-up tot mature. We hebben hierbij een specifieke expertise opgebouwd bij portfolio bedrijven van in Nederland actieve private equity huizen.

Op onze site staan onze track records in het plaatsen van senior finance professionals bij deelnemingen van Private Equity huizen, corporate klanten, familiebedrijven en startups. Voor meer informatie over de Trackracord Executive search klik hier.

Ook zijn wij trots op onze track record van interim finance professionals. Voor meer informatie daarover klik hier

Neem gerust contact met ons op om te kijken of we u ook aan een finance professional kunnen helpen (vast of interim).

Share