De LIMECareerIndex2018! Een voorproefje.

‘I never learn anything talking. I only learn things when asking questions’

Lou Holtz (1937, Football coach)


Een keer per jaar meet LIME Search&Connection de temperatuur in de financiële markt. Als thermometer gebruiken we de de LIMECareerIndex vragenlijst. Dit is een online enquête die we naar ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers mailen.


LimeCareerIndex2018

We staan op het punt om de 2018 editie eruit te sturen. Na het verwerken van de respons op de vragen schetsen we, met onze bevindingen, een beeld van wat de financiële experts vandaag de dag nodig hebben. Maar ook wat zij belangrijk vinden en waar zij hun pijlen het komende jaar op richten. Zien we verschillen of verschuivingen ten opzichte van vorige jaren?


Trend en actualiteit

De afgelopen edities van de LIMECareerIndex gaven inzicht in persoonlijke afwegingen met betrekking tot salaris, beloningsontwikkelingen, opleidingswensen en arbeidsmobiliteit.

Dit jaar concentreert de vragenlijst zich, naast de terugkerende thema’s, op de belangrijkste beweegredenen van een potentiële overstap. En als je wilt overstappen, naar wat voor soort bedrijf gaat je voorkeur dan uit? Wil je naar een Start of Scale-up, Corporate, Private Equity partij, of een familie onderneming?


Future proof financial

Natuurlijk zoomen we ook in op verwachtingen rondom de effecten van technologische innovaties, robotisering, digitalisering, data-driven decision making en machine-learning. Hoe kijkt de huidige generatie financials hiernaar? Hoe raakt dit de eigen organisatie en de afdeling? Waar moet je je als financiële professional in bekwamen om jezelf voor de toekomst klaar te stomen? Hoe snel verwacht je dat deze ontwikkelingen gaan?


Vooruitzichten

De LIMECareerIndex2018 vragenlijst versturen we nog deze maand. Wil je helpen voorspellen wat voor weer het wordt en meedoen aan het onderzoek en de uitkomsten ontvangen? Bel (020 6614343) of mail (info@limesearch.nl) ons. We zijn benieuwd naar jouw mening en zien uit naar je reactie.

Deel: