Een nieuw begin!

Na bijna 20 jaar heeft onze medeoprichter en partner Elisabeth Huigen besloten te stoppen en gaat ze tijd maken voor een nieuwe invulling van haar privé en professionele leven.

Vanaf 2005 zijn wij, Elisabeth Huigen, Rolf Elderenbosch, Martijn Van De Merwe en Emile Ipenburg, gestart met LIME. Geen idee wat we konden verwachten en hoe snel het uiteindelijk is gegaan. Met haar enorme gedrevenheid, energie en passie voor ons vak, heeft Elisabeth aan de basis gestaan van de groei en het succes van ons mooie bedrijf. Inmiddels met 35 mensen, 3 kantoren en 3 samenwerkende labels, behoren we tot een van de leidende Executive Search en Interim Managementbureaus voor CFO’s en direct reports in Nederland. En daar zijn we gigantisch trots op!

Lieve Lies, zonder jou waren we niet geweest waar we nu staan. Dank voor alles wat we samen met jou hebben meegemaakt en we wensen je enorm veel succes met jouw nieuwe carrière als executive coach in jouw nieuwe bedrijf Career Mirror. Niet uit het oog en zeker niet uit het hart!

Elisabeth-LIME
Deel: