Hoe haal je de finish? Is een goede voorbereiding ècht het halve werk?

Onder het motto, ‘From Suit to Shirt’ klonk afgelopen vrijdag 28 september 2018 het startschot voor de tiende Zuidas Run. LIME Search&Connection, altijd te porren voor een sportieve uitdaging, stuurde twee bloedfanatieke teams.


Doel stellen

LIME staat voor sportiviteit, toch was een lange afstandsrun niet voor alle medewerkers een gelopen race. Sommigen dachten: ‘Rennen – eh – saai – bah’. Maar met het naderen van de datum realiseerde zelfs de grootste newbie zich dat er nu echt begonnen moest worden met trainen. Anders zou het niets worden met die 5 of 10 km. Het trotse gevoel om met zijn allen over de eindstreep te komen werkt verbindend en zorgt voor nieuwe energie en dynamiek op kantoor.


Trainen

Het lopen van een lange afstand kun je vergelijken met het switchen van baan of werkgever en het aannemen van nieuw personeel. Alles begint met het stellen van doelen èn de juiste voorbereiding. Net als bij een hardloopwedstrijd, dat doe je ook niet ongetraind.


Begeleiden

Zo vervult LIME voor financials en haar opdrachtgevers dezelfde rol als een hardloopcoach voor een renner die een nieuw doel wil bereiken. We zijn er bij alle noodzakelijke tussenstappen. Bij de job zoekers is dat het ontrafelen van waar je heel goed in bent en waar je die kwaliteiten het beste kunt inzetten. Bij bedrijven denken we mee in een vroege fase. Welke mensen heeft jouw organisatie nodig om invulling te geven aan de strategische richting?


Wil jij begeleiding naar jouw doel? Bel (020 6614343) of mail (info@limesearch.nl) voor een afspraak.Deel: