Hoe trek je gekwalificeerde medewerkers naar je toe en behoud je ze? De grootste zorg van Europese CFO’s.

Doe alvast voorwerk tijdens de LIME Indian Summer weken.


‘Nummer één kopzorg voor de Europese CFO is het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel. 64% verwacht het komende jaar vol in de zetten op het werven van fulltimers.’


Dat staat in de uitkomsten van het in september 2018 uitgevoerde kwartaalonderzoek van TIAS en Duke. In de laatste LIMETIME hebben we hier ook kort aandacht aan besteed.


Hoe zit dat met de Nederlandse Financieel Directeuren?

Dat deze vrees ook in Nederland leeft blijkt wel uit de resultaten van de LIMEcareerINDEX van 2017 (het arbeidsmarktonderzoek onder meer dan 9.000 financiële professionals). 88% van de ondervraagden (senior finance professionals) staat inderdaad open voor een carrièrestap, bij voorkeur buiten de eigen organisatie. Dat zet de HR en Finance afdeling voor een grote uitdaging. Het vinden en behouden van de juiste mensen. Hoe moet dat in een steeds krapper wordende en door vraag gedomineerde markt?


Doe voorwerk

Ga, al voordat de nijpende situatie ontstaat, met een expert aan tafel. De LIME Indian Summer weken geven een laagdrempelige mogelijkheid. Kom praten met een van onze consultants. Voor welke uitdaging staat jouw organisatie? Wij denken met je mee. Wil je weten welke financials daarbij passen? Wij beschikken over het netwerk van geschikte kandidaten en weten hoe we deze het beste introduceren.


Bel (+31 (0)20 661 43 43) of mail (info@limesearch.nl) met onze consultants vandaag nog en plan een visie afspraak in bij LIME Search&Connection tijdens de LIME Indian Summer Weken.

Deel: