LIME Indian Summer Weken

De LIME Indian Summer Weken komen er aan. Ga jij dit jaar wèl je Zomervibe Verzilveren? Hoe je dat doet, check 4 tips van de Consultants van LIME.


LIME Indian Summer Weken

Vorig jaar introduceerden we de LIME Indian Summer weken. Weken waarbinnen we bij LIME extra aandacht en tijd besteden aan verkennende gesprekken met (potentiële) kandidaten. Ook dit jaar geven we in september ruim baan aan geïnteresseerden. Kom langs voor een verse espresso, zèker als je jezelf in onderstaande situatieschets herkent.


Ken je dat?

Je hebt net de zomervakantie achter de rug, bent opgeladen en vol goede moed aan de slag gegaan. Bij terugkeer tref je echter onveranderde werksituaties, precies die toestanden die zoveel energie kosten. En voor je het weet zit je tot je nek in e-mails, to do’s, concalls, bila’s en deadlines. Maar dat ging je toch juist anders doen na je vakantie? Dàt had je jezelf, uitkijkend over zee, duin of bos, heilig voorgenomen. Waarom lukt het dan niet om de zaak naar je hand te zetten? Is het tijd om verder te kijken?


Knagende gevoel verkennen

De LIME Indian Summer weken geven je gelegenheid om dat knagende gevoel verder te verkennen. De consultants van LIME staan klaar om je te helpen orde te brengen in je misschien nog zwalkende gedachten. Wat wil je nou op professioneel gebied bereiken? Hoe geef je daar richting aan en hoe pak je dat dan het beste aan?


Bel of mail ons voor een afspraak tijdens de LIME Indian Summer Weken. Nog niet helemaal over de streep? Lees dan volgende week onze tips en verzilver je vakantievibe.

Deel: