LIME netwerk event - januari 2023

Vanaf 2023 starten wij weer met onze LIME netwerk events. Een mooie manier om te sparren over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen en daarnaast elkaars ervaringen te delen. Tijdens ieder event blikken we vooruit op de toekomst en besteden we aandacht aan de rol die Finance hierin kan spelen.

Het eerste netwerk event staat gepland op 19 januari bij House of Bols in Amsterdam.

Finance Forward | What about inclusivity in Finance?

We zien de urgentie, het spanningsveld en de thematiek rondom inclusiviteit in de business op dagelijkse basis. Een inspirerende middag waarin we starten met een talk van Frank Cocx, CFO & Board Member Lucas Bols. Vervolgens genieten we van een mooi gevuld programma House of Bols, de Academy en de oude distilleerderij. Daarnaast zullen we ook zeker wat meekrijgen van het Amsterdam Light Festival, dat dan nog een laatste week te bezoeken is.

Wil je hierbij zijn?* Stuur een RSVP onder vermelding van ’19 januari Finance Forward’ naar events@limesearch.nl (let op: vol = vol!). Mocht je vragen hebben hierover, dan mail ons vooral eventjes! In december sturen we de uitnodigingen met volledige details.

*Dit event is voor de senior finance professionals die een bewezen track record hebben en graag samen willen sparren over uitdagingen in de toekomst.


Deel: