limesearch.nl | LIMETIME: hét online magazine voor Finance Professionals

Door de komst van vele nieuwe technologieën verandert de rol van de CFO. Dat is de uitspraak die inmiddels bijna tot vervelens toe wordt herhaald. Maar zetten CFO's en anderen in de financiële functie wel de juiste technologieën in op het juiste moment?

Vragen waarop we ook tijdens ons CFOonLIME event bij Luscii healthtech zijn ingegaan. Vragen die niet alleen in de gezondheidszorg spelen maar in alle sectoren en dus voor iedere CFO van groot belang zijn. En ook bij het event van LEMON 'Clinic Robotics' stonden nieuwe technologieën en de impact voor de finance functie centraal.

Technologie heeft bijvoorbeeld de auditkwaliteit al verbeterd, maar hoe kunnen nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie en blockchain meer inzicht opleveren? Deze toekomstvisie is misschien dichterbij dan je denkt. Maar om er te komen, moet je begrijpen wat echt is, wat een hype is en hoe je vandaag al de basis kunt leggen.

Je leest hierover in deze editie van LIMETIME. Daarnaast o.a. ook FUNfactsFigures, Q&A en stellen wij onze nieuwe collega's aan je voor.

In deze kritische en snel veranderende wereld is het ook goed dat er een kerstperiode is om even te ontspannen en terug te kijken op het jaar. Voor nu fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar toegewenst!

Deel: