Verzilver je vakantievibe tijdens de LIME Indian Summer* weken

Wat is dat toch met de zomervakantie?

Het lijkt wel of je alles helderder ziet. Voeten in het zand en cocktail in de hand, dat filosofeert gewoon beter. Starend naar het kabbelende water of je spelende kinderen ontstaat er ruimte. Je voelt je vrij en vol energie.


De plannen en ambities spatten van je af

Wat wil je bereiken? Wat is voor jou belangrijk in je werk? Wat wil je toevoegen aan een organisatie, waar sta je, wat wil je nog leren? Vragen waar je na de zomer antwoord op wilt en mee aan de slag gaat.


En dan is het september en zit je acuut in de ratrace van alledag. Strand, vergezichten en natuurschoon lijken mijlenver, net als je voornemen om nu echt die grootse verandering teweeg te brengen. LIME heeft iets voor jou. De LIME Search & Connection Indian Summer weken.


Kom in actie

Benut het overzicht dat ontstond tijdens die hike door de bergen. Doe wat met de inspiratie die je voelde ondergedompeld in een andere cultuur. Kom nazomeren met een van onze consultants. Onder het genot van een vers gezette espresso denken wij met je mee over hoe je je plannen en ambities concreet maakt.


Mail (info@limesearch.nl) of bel ons (+31(0) 20 661 43 43) voor een afspraak tijdens de LIME Indian Summer weken van half september tot en met oktober.


* Indian Summer staat voor een spectaculair natuurfenomeen waarbij groene bladeren transformeren in stralende rode, gele en paarse kleurmengelingen. Mensen uit de hele wereld reizen in september en oktober naar het noordoosten van de VS om dit natuurverschijnsel met eigen ogen te aanschouwen.

Deel: