Waarmee helpen de consultants van LIME je tijdens de LIME Indian Summer weken?

De nazomer* is in volle gang. Nu is het moment om actie te ondernemen op je sluimerende ambities, je drive te voeden met concrete stappen. Tijd om een afspraak te maken met een expert die je verder helpt. Dat kan heel makkelijk tijdens de LIME Indian Summer weken. Maak kennis met de expertise van de consultants van LIME Search&Connection.


Waaruit bestaat die expertise?


We combineren jouw harde en zachte skills

In een gesprek geven we je inzicht in je harde en zachte eigenschappen. We concretiseren deze in een competentieprofiel dat we vervolgens relateren aan de resourcevraag van de opdrachtgever.


We maken een blauwdruk van jouw potentieel

Gebruik jij al je mogelijkheden ten volle? Match jij nog met de organisatie waarvoor jij werkt? Haal jij het maximale uit je vermogens? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je gewoon eens kijken wat er nog meer te koop is?


We brengen je in contact

We denken met je mee. We zijn specialisten in (Senior) Finance Posities, signaleren trends en weten de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. We werken voor corporates, midden- en grootbedrijf, private equity partijen en start- en scale-ups. We weten precies welke kwaliteiten nodig zijn bij welk bedrijf en in welke fase het specifieke bedrijf zich bevindt.


Waar ben jij optimaal op je plek?

Ontdek het tijdens de LIME Indian Summer weken. Bel (+31(0) 20 661 43 43) of mail (info@limesearch.nl) ons en plan vandaag nog een afspraak in.


* Meteorologische verklaring zomerse najaarsweer, Indian Summer of nazomer. Boven Midden-Europa vormt zich een hogedrukgebied. Hierdoor waait de wind uit zuidelijke richtingen, waarmee warme lucht uit het gebied van de Middellandse Zee wordt aangevoerd. Dit resulteert in temperaturen van soms nog wel 25 graden.

Deel: