Kandidaat

Wij werken voor multinationals, familiebedrijven, middelgrote en kleine ondernemingen, van start-up tot mature. We hebben hierbij een specifieke expertise opgebouwd bij portfolio bedrijven van in Nederland actieve private equity huizen.

Voor de meeste van onze opdrachtgevers is er behoefte aan kandidaten met minimaal een WO opleiding eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding. Sterke analytische vaardigheden, een goed ontwikkeld empathisch vermogen, een hoog ambitieniveau en sterke beïnvloedingsvaardigheden zijn vaak geziene competenties van moderne financials.

Hierbij geloven wij sterk in kandidaten die zich makkelijk kunnen aanpassen aan sterk veranderende factoren, binnen en buiten het bedrijf. Degenen die daarbij zowel op strategisch én operationeel niveau weten wat er moet gebeuren, zijn de kandidaten die goed passen bij de bedrijven die wij veelvuldig in portefeuille hebben.

Mocht je interesse hebben in kennismaken met LIME en willen weten of we iets voor je kunnen betekenen, stuur dan jouw cv (hier vind je een voorbeeld CV) of neem contact met een van ons op.