Executive search

Bij LIME nemen een groot deel van het werving- en selectieproces voor je uit handen en acteren we als inhoudelijk adviseur en sparringpartner. Ons netwerk in finance is gebouwd op duurzame en sterke relaties. We investeren voortdurend in het versterken van deze relaties en selecteren voor onze opdrachtgevers de beste professionals die passen bij de positie, de cultuur en de mensen van de organisatie.


Werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Wij kenmerken ons door een proactieve en betrokken aanpak. Pas als we de waardes, cultuur en de behoefte van het bedrijf in kaart hebben gebracht gaan we op zoek naar de ideale kandidaat.

Onze meerwaarde is onze inhoudelijke, up-to-date en inhoudelijke kennis van de veranderingen en ontwikkelingen in de finance markt. Door de jarenlange tijd en energie die we in ons netwerk investeren, zijn we in staat om adequaat tot de kern van de behoefte door te dringen en snel tot resultaten te komen. Wij vinden de beste professional die past bij de fase van de organisatie.

Wij focussen ons op eindverantwoordelijke permanente en interim posities vanaf het salarisniveau van €75.000 tot €300.000. Denk hierbij aan posities als CFO, Finance Director, Business Development of M&A Director, FP&A Manager, Business Intelligence Manager, Data Analytics Manager, Divisie of BU Controller, Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Corporate of Group Controller, Tax Director, Tax Manager, Treasury Director of Treasury Manager.