Kandidaat

Executive search

Wij adviseren, coachen en verbinden senior professionals in Finance, Tax & Treasury naar een vervolgstap in hun carrière. Om dat op een kwalitatieve manier te kunnen doen is het cruciaal om persoonlijke wensen, competenties en interesses goed in kaart te brengen. We willen weten waar je energie van krijgt, maar ook waar je je minder prettig bij voelt. Wil je werken in een corporate setting, pas je beter in een scale-up of excelleer je in een private equity omgeving? Pas als we dat helder hebben, kunnen wij jou een goed advies geven voor die next step.

Wij geloven in lange termijn relaties en het investeren daarin. Het regelmatig contact hebben via netwerk events, lunches of gewoon een keer koffie drinken zorgt er in onze ogen voor dat onze relatie verdieping krijgt en dat we beter in staat zijn jou te adviseren.

Onze opdrachtgevers zijn multinationals, familiebedrijven, middelgrote en kleine ondernemingen, van start-up tot mature. We hebben hierbij een specifieke expertise opgebouwd bij portfolio bedrijven van in Nederland actieve private equity huizen.


Interim management

Ons interim management team is gericht op senior professionals die op zoek zijn naar uitdagende interim opdrachten in Finance, Tax & Treasury. Denk aan het tijdelijk invullen van bestaande functies die ontstaan door bijvoorbeeld uitval of door een transitiefase binnen de organisatie. We richten ons op eindverantwoordelijke functies en direct ondergeschikten, zowel lijn- als stafmanagement.

Om jou aan de juiste opdrachtgever te koppelen, vinden wij het essentieel om jou goed te leren kennen en te weten wat jouw sterke punten en drijfveren zijn. Wij besteden hier veel aandacht aan.

Daarnaast vinden we het belangrijk om regelmatig contact te hebben om te weten of en wanneer je beschikbaar bent voor een nieuwe opdracht.

Vanwege de noodzaak om snel te handelen, plaatsen wij onze interim-functies op onze LinkedIn-pagina in plaats van op onze site. Om op de hoogte te blijven van nieuwe interim functies en projecten adviseren wij je onze LinkedIn pagina te volgen.

Interesse in Executive search

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons executive search team. Zo kunnen we samen bepalen hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Op onze site vind je onder open posities ons actuele aanbod. Een deel van ons portfolio is echter niet zichtbaar vanwege vertrouwelijkheid. Mocht je interesse hebben om hier meer over te horen, dan raden we je aan om met een van de partners contact te zoeken.

Contact

Interesse in Interim Management

Spreekt dit je aan en wil je weten welke interim posities we momenteel in ons portfolio hebben? Neem dan contact op met ons interim management team.

Wij plaatsen onze interim management posities op onze LinkedIn pagina. Een deel van dit aanbod is echter niet zichtbaar vanwege vertrouwelijkheid. Mocht je interesse hebben om hier meer over te horen neem dan contact op met Kees-Jan Schipper.

Volg ons op LinkedIn

Word nu lid van onze LinkedIn community en blijf op de hoogte van nieuwe permanente en interim posities.