Voor kandidaten

Of je nu actief op zoek bent of gewoon eens wilt praten over een goede vervolgstap in je carrière – we adviseren je graag over wat voor jou de beste keuze is, permanent of interim. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je gaat doen waar je energie van krijgt en in kunt excelleren. Elke dag opnieuw.

Executive search

We adviseren, coachen en verbinden Senior Finance-professionals naar de volgende stap in hun carrière. Om dat op een kwalitatieve manier te doen, is het cruciaal om persoonlijke wensen, competenties en interesses goed in kaart te brengen. We willen weten waar je energie van krijgt, maar ook waar je je minder prettig bij voelt. Wil je werken in een corporate setting, pas je beter in een scale-up of blink je uit in een private equity-omgeving? Pas als we dat helder hebben, kunnen we je goed adviseren over je volgende stap.

We geloven in de kracht van investeren in langetermijnrelaties. Door regelmatig contact te hebben tijdens netwerkevents en lunches of een keertje koffie te drinken, geven we onze relatie verdieping en kunnen we nog beter met je meedenken.

Onze opdrachtgevers zijn multinationals, familiebedrijven en middelgrote en kleine ondernemingen, van start-up tot mature. We hebben specifieke expertise opgebouwd bij portfoliobedrijven van private equity-huizen die in Nederland actief zijn.

Open posities Ik wil kennismaken

Interim Management

Ons Interim Managementteam is gericht op senior professionals die op zoek zijn naar uitdagende interim-opdrachten, ontstaan door bijvoorbeeld uitval of een transitiefase binnen de organisatie. Denk hierbij aan tijdelijke posities als: CFO; Divisie Controller; Project Controller; M&A Manager; FP&A Manager; Group Controller; ESG Manager; Tax Manager. Of aan specifieke projecten op het gebied van:

Shared Services of GBS; PMO; Post Merger-integraties; Business Improvement of Performance Management; ERP of Business Intelligence.

Om je aan de juiste opdrachtgever te koppelen, is het essentieel om je goed te leren kennen en te weten wat je sterke punten en drijfveren zijn. Daarom vinden we het belangrijk om regelmatig contact te hebben en te weten óf en wanneer je beschikbaar bent voor een nieuwe opdracht.

Omdat we vaak snel willen handelen, plaatsen wij de interim-posities op onze LinkedIn-pagina in plaats van op onze site. Volg ons dus op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe interim-functies en projecten.

Volg ons op LinkedIn Ik wil kennismaken

Blijf op de hoogte van nieuwe permanente en interim-posities, netwerkevents en ander nieuws.