Opdrachtgever

Binnen executive search en interim management richten wij ons op de top van de finance markt in Nederland. Wij focussen ons op eindverantwoordelijke posities en hun direct reports, zowel lijn- en staf management. De kandidaten die goed passen in ons netwerk hebben bewezen dat zij adaptief zijn aan snel veranderende omgevingen, kunnen concreet waarde toevoegen, zijn in staat om sterke teams te bouwen en zijn bovenal zelfkritisch en slim.

Wij besteden zeer veel tijd aan het onderhouden en uitbouwen van dit netwerk om volledig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en bewegingen.

Onze opdrachtgevers zijn multinationals, familiebedrijven, middelgrote en kleine ondernemingen, van start-up tot mature. We hebben hierbij een specifieke expertise opgebouwd bij portfolio bedrijven van in Nederland actieve private equity huizen.

Het is ons doel om een duurzame relatie op te bouwen met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Hierdoor kennen we de behoefte en interesses van beide partijen als geen ander, waardoor we in staat zijn om de meest kwalitatieve match te maken voor beide partijen.

Onze meerwaarde is onze inhoudelijke, up-to-date kennis van de veranderingen en ontwikkelingen in de finance markt. Door de jarenlange tijd en energie die we in ons netwerk investeren zijn we in staat om adequaat tot de kern van de behoefte door te dringen en snel tot resultaten te komen. Wij vinden de beste professional die past bij de fase van de organisatie.