Voor organisaties

We helpen je om Finance Executives te vinden die het maximale uit zichzelf halen. Elke dag opnieuw. Zo bewijzen ze zich als inspirerende leiders die voor optimalisatie en vooruitgang zorgen, in alle lagen van de organisatie.

Carrières verrijken en teams optimaliseren. Dat is wat we doen.

We zien een transformatie van de rol van Finance Executives in het bedrijfsleven, waardoor het steeds uitdagender wordt om een waardevolle werkrelatie aan te gaan. Dat geldt voor zowel professionals als hun toekomstige werkgevers. Het is onze missie om duurzame verbindingen te creëren waardoor we carrières verrijken en teams optimaliseren.

Binnen Executive Search en Interim Management richten we ons op de top van de Nederlandse Finance-markt. Onze focus ligt op eindverantwoordelijke posities en hun direct reports, zowel lijn- als stafmanagement. De kandidaten die goed in ons netwerk passen, hebben bewezen dat ze zich kunnen aanpassen aan snel veranderende omgevingen, concreet waarde toevoegen en in staat zijn om sterke teams te bouwen. Ze zijn bovenal zelfkritisch en slim.

Onze opdrachtgevers zijn multinationals, familiebedrijven en middelgrote en kleine ondernemingen, van start-up tot mature. We hebben specifieke expertise opgebouwd bij portfoliobedrijven van private equity-huizen die in Nederland actief zijn.

We zijn inhoudelijk sparringpartner voor alle stakeholders;
We bouwen aan een krachtig Finance-team bij onze opdrachtgevers;
We helpen
zowel organisaties als professionals om impact te maken;
Wij creëren sterke, inclusieve Finance teams voor onze klanten.

Ons trackrecord Interim Management Ons trackrecord Executive Search

Behoefte aan een inhoudelijke sparringpartner of weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op!