Over Lime

LIME is in 2005 opgericht vanuit de passie voor mensen en hun drijfveren. Vanaf de start is het doel geweest om een topspeler te zijn in executive search en interim management binnen Finance, Tax en Treasury. En dit alles met behoud van onze focus op kwaliteit, lange termijn relaties en oprechte interesse in mensen.

Ons netwerk in finance is gebouwd op duurzame en sterke relaties. Het waarderen van capaciteiten en competenties is belangrijk, het persoonlijk kennen van mensen en hun drijfveren vinden wij cruciaal. We investeren daarom voortdurend in het versterken van deze relaties en selecteren voor onze opdrachtgevers de beste professionals die passen bij het werk, de cultuur en de mensen.

Wij vinden dat we alleen succesvol en relevant kunnen blijven als er veel aandacht besteed wordt aan kandidaten en opdrachtgevers en we ons continu afvragen wat mens en organisatie drijft. Daarom organiseren we met regelmaat netwerk bijeenkomsten waarbij we actuele onderwerpen in een informele setting bespreken.

Zo organiseren we onder andere events voor CFO's, vrouwelijke leiders in Nederland en jonge ambitieuze financials. Bekijk hier onze events.


LEMON

Lemon is het jongere zusje van LIME en coacht ambitieuze en talentvolle financials die toe zijn aan een uitdagende 2e of 3e stap in hun carrière.

Who is lime

"Het is onze missie om kandidaten en opdrachtgevers waardevoller te maken”