(Senior) Consultant – Executive Search

(Senior) Consultant – Executive Search

Organisatie

LIME Search & Connection is een gespecialiseerd search, interim management en assessment bureau in Finance, Tax en Treasury. Wij adviseren en coachen senior professionals bij de keuze naar de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het aantrekken van de juiste mensen én het optimaal inrichten van hun finance organisatie. 

 

Zowel binnen Executive Search als binnen Interim Management focussen wij ons op eindverantwoordelijke posities en de direct reports, vanaf het salarisniveau € 70.000 tot € 300.000 (total package). Posities zoals CFO, Finance Director, Divisie Controller, Project Controller, Manager Control, FP&A Manager, Corporate Controller, Business / Financial Controller, Audit Manager, M&A Manager, Tax Director, Tax Manager, Treasury Director of Cash Manager.

 

LIME is al ruim 13 jaar zeer succesvol en heeft een sterke propositie in de markt. Wij onderscheiden ons door onze transparante, duidelijke en verfrissende aanpak. Wij zijn vakmensen met een hoge gunfactor, een kritische blik en een enorm sterk netwerk. Creating instead of following: “& Connection” staat voor meer dan Search alleen. Wij staan midden in de Finance Community. Door onze functionele focus en gecreëerde netwerken; CFOonLIME, FUTUREonLIME & WOMENonLIME, maar ook door de LIME Career Index, Lime Goes Academic (in samenwerking met de Amsterdam Business School) en de LIMETIME, ons online Magazine. 

 

Ons netwerk bevindt zich in de breedte van het commercieel bedrijfsleven, variërend van corporates, midsize companies tot start/scale-ups. Vanuit LIME hebben wij een specifieke expertise en netwerk opgebouwd bij (deelnemingen van) in Nederland actieve Private Equity huizen.

 

Ons team bestaat uit 15 enthousiaste vakmensen die samenwerken in ons inspirerende kantoor in Amsterdam. Wij zijn een platte, jonge organisatie met een hoge dosis ondernemerschap en drive. Bij ons staat resultaat voorop, maar is ook een logisch gevolg  van onze goede samenwerking en hechte band. We zijn een zeer succesvol, maar bovenal ook leuk, sportief en ambitieus team en hopen iemand te vinden die bij ons past!


(Senior) Consultant Profiel

Als (senior) Consultant Executive Search ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van executive search opdrachten. Vaak spreekt men over klant of kandidaat, wij hebben het liever over ons netwerk. De ene keer adviseren wij over de eigen loopbaan, de andere keer omdat er versterking wordt gezocht voor het eigen team. Of andersom… 


Maar wat betekent het day to day? Wij verwachten van jou dat je elke dag in contact staat met ons netwerk; dat je adviseert, luistert, oprecht wil weten waar het om draait, wat iemand kan en heeft gedaan, maar ook welke potentie en ambitie men heeft, welke uitdagingen een positie meebrengt, de strategie en toekomstvisie van een organisatie, nu en op de lange termijn. Je wilt mensen en organisaties leren kennen, zo veel, vaak en persoonlijk mogelijk. Je wilt tot de kern komen van wat mensen en organisaties drijft, door de juiste vragen te stellen. Vaak gaat het om onderbuikgevoel, mensenkennis en lezen tussen de regels door. Aanknopingspunten en potentie zien, weten wat écht het verschil gaat maken en cruciaal is voor beide kanten. Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen, jouw collega’s zullen je met alle liefde ondersteunen, challengen en hun kennis en netwerk met je delen.  

 

Binnen LIME ben je zelf verantwoordelijk voor het opbouwen, ontwikkelen en onderhouden van jouw eigen netwerk. In de praktijk zal dit deels via het bestaande netwerk van LIME komen, en deels door jouw eigen business development. Uiteraard is de functie van (senior) consultant een commerciële rol. Wij sturen echter niet op kwantitatieve KPI’s, maar op kwalitatieve lange termijn relaties. Hierin is business development uiteraard erg belangrijk, met name in de opbouwfase, maar relatiemanagement is cruciaal.


Ideale (Senior) Consultant kandidaat

Wij komen graag in contact met ambitieuze, authentieke en ondernemende professionals. Je moet stevig in je schoenen staan en scherp zijn op je eigen presteren. Maar ook gericht op samenwerken, lange termijn relaties en verbinding. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. We geven je veel vrijheid en ruimte om te excelleren op eigen kracht waarbij partnerschap op termijn bespreekbaar is. 

 

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 3-5 jaar (Consultant) of 5-8 jaar (senior Consultant) werkervaring binnen een commerciële omgeving;
  • Daadkrachtig, assertief, zelf startend, actie gericht en sterk in timemanagement;
  • Klant- en resultaatgericht, nieuwsgierig en creatief;
  • Je hebt humor, flair en bent communicatief sterk; 
  • Consultative selling, je kan overtuigen op basis van relatie, kennis & inhoud


Contact 
Vind je het leuk om een keer met ons om tafel te gaan, neem dan contact op via 020-6614343 of via e.heijs@limesearch.nl. Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Martijn van de Merwe via 06-14955154 of m.vandemerwe@limesearch.nl.
 


Locatie

Amsterdam


salaris