Business Controller

De organisatie

You Sure is onderdeel van IK Investments en heeft een actieve buy-and-build strategie. You Sure richt zich op het aansluiten van organisaties binnen het aanbieden van verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf opereert zowel als generalist voor kleine tot middelgrote bedrijven, zelfstandigen en consumenten en als specialist via zijn labels Drive voor koeriersdiensten, You Sure Watersport en DNA Yacht Insurance. You Sure onderscheidt zich van andere makelaars door overnames volledig te integreren, zowel vanuit het oogpunt van klanten als van medewerkers, en ze op te nemen in de "You Sure-familie". Het bedrijf richt zich op klantenservice via offline en online kanalen. Actief portefeuillebeheer zorgt voor een risicoportefeuille van hoge kwaliteit en sterke relaties met belangrijke verzekeringsmaatschappijen.

Het functieprofiel

De Business Controller is in Nieuw-Vennep actief in het core finance team van You Sure. Vanuit de buy and build strategie is er flink gegroeid en maakt men acquisities integraal onderdeel van het hoofdkantoor. De Business Controller heeft directe impact in de succesvolle financiële integratie van nieuwe acquisities in de You Sure familie. Gezien het een nieuwe rol betreft verwacht You Sure een initiatiefrijke collega te verwelkomen die actief aan de slag gaat met het doorgronden van de bedrijfsbrede data en het inrichten, opstellen en analyseren van financiële managementrapportages, zoals omzet- en kostenanalyses. Je bent de “process owner” over alle (non) financiële informatiestromen en distilleert deze tot inzichtelijke management reporting, verdeeld per business focus.

"In deze rol doe je in sneltreinvaart hele diverse finance ervaring in een PE-setting op: van creëren van inzicht in kosten en omzet, tot cash flow reporting tot succesvolle en spoedige integratie van nieuwe acquisities in de You Sure familie."

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Afgeronde relevante Bachelor of Master opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance;
  • Meerdere jaren relevante werkervaring als controller of analyst binnen een commerciële, groeiende omgeving, ervaring binnen een PE-omgeving is een pré;
  • Sterke analytische kwaliteiten die gepaard gaan met een verbindende persoonlijkheid;
  • Uitstekende communicatie & stakeholdermanagement vaardigheden en in staat professionele relaties op te bouwen binnen de You Sure organisatie.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Frederik.