Business Unit Controller

De organisatie

Wereldhave vindt winkelcentra opnieuw uit. Zij herontwikkelen bestaande centra van alleen shoppen naar een totale beleving met winkelen, werk, relaxen en entertainment. Ze kiezen goed bereikbare centra, dicht bij de mensen. Wereldhave heeft een lange termijn visie en gaat voor de win-win-win situatie voor de consument, de investeerders en de lokale gemeenschap. Voor het achtste jaar op rij werd Wereldhave met een 5-sterren beoordeling beloond door het wereldwijde ESG keurmerk GRESB voor hun duurzame investeringen. Wereldhave is beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en heeft ook activiteiten in België (Comm. VA Wereldhave Belgium SCA, Euronext Brussel) en Frankrijk. 

"Een unieke, drieledige rol waarin je zowel met Control bezig bent, als ook actief Leasing & Asset managers challenget, de winkelcentra bezoekt en jouw eigen team van financials aanstuurt."


Het gewenste kandidaatprofiel

  • Relevante academische achtergrond, bijv. Master in Accountancy, Finance of Economie. RA/RC/RE is een plus;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in Accounting, Control en/of Audit, IFRS is je bekend, fixed asset accounting/real estate finance/investment budget control is een plus;
  • Financiële analyse en reporting, KPI analyse, forecasting en budgetteren zijn jouw kwaliteiten;
  • Uitstekende communicatievaardigheden, zowel met interne als externe stakeholders;
  • Sterk analytisch onderlegd, in staat impact te maken door pro-actief te sturen o.b.v. (financiële) data;
  • In staat in meerdere projecten tegelijk te managen in dynamische, deadline gedreven organisatie en succesvol te zijn d.m.v. juist time management en prioritisering.

Het functieprofiel

Wereldhave zoekt een Business Unit Controller die een uitdagende, drieledige finance positie gaat bekleden. Je bent Controller en ook Finance Business Partner. Daarnaast ben je Manager van 3-6 finance collega’s. Je bent verantwoordelijk voor enkele winkelcentra en overziet daarvan alle finance, reporting en planning & control en diens compliance. Je bent Business Partner voor de Business Unit manager en hebt op regelmatige basis contact met de Leasing en de Asset Managers:  je challenget hen op (non)-financiële performance. In het algemeen streef je ‘operational excellence’ na. Daarnaast is dit een uitstekende positie om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen in een kwalitatieve en dynamische omgeving.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Frederik.