CFO

Over de organisatie

Gerenommeerd en dynamisch familiebedrijf, meer dan 90 jaar historie, een van de grotere spelers in haar segment. Actief in de inkoop verkoop verpakken en distributie van verse groenten en fruit. Stevige groeiambities, autonoom verdubbelen van omzet in 3-5 jaar. Warme, informele, sterk team gedreven organisatiecultuur, oprecht en eerlijk, met respect, samen er voor gaan. Iedereen levert toegevoegde waarde binnen vakgebied maar kijkt ook breder dan eigen taak. Grotendeels nieuw directieteam met drive en energie om omschreven doel te halen. Zeer dynamische en soms hectische omgeving. Vershandel, snel schakelen, managen vraag en aanbod.
 


De functieomschrijving

Gedreven CFO met Business sense die ratio, standaardisatie en digitalisering naar hoger niveau brengt. Verdere groei naar (nog) professionelere setting. Van ‘gevoel’ naar combinatie van business sense, ratio en data. Strategische visie gecombineerd met operationele mindset. Mensgericht, stimuleert en motiveert, beweegt zich makkelijk in verschillende culturen. Lange termijn focus, snapt de setting van een familie bedrijf. 


Het gewenste kandidaatprofiel

No-nonsense, pragmatisch, financieel geweten met positief kritische blik. Master (bedrijfs)economie, RA-RC pre, brengt ruime vakinhoudelijke ervaring in een (internationale) B2B handelsomgeving

Locatie

Regio Gouda


Salaris

Markt Conform