CFO

De organisatie

Onze relatie is een publieke, dienstverlenende organisatie die duurzaamheid en circulariteit stimuleert. Er is een lange termijn focus waarbij oog voor mens en omgeving hand in hand gaat met het professioneel runnen van een organisatie. 

Het gewenste kandidaatprofiel

Je bent in staat om op verschillende niveaus te bewegen, zowel binnen als buiten de organisatie. Je snapt de setting waarin wordt geopereerd en de soms politieke relatie met en tussen lokale overheid, commissarissen en aandeelhouders. Je hecht als CFO veel waarde aan de sociale- en duurzaamheidsagenda, maar begrijpt ook waar en wanneer duidelijke richtlijnen nodig zijn en schuwt daarin het nemen van soms lastige beslissingen niet. Je hebt een langetermijnvisie en draagt graag voor een langere periode bij aan de verdere groei en professionalisering van het bedrijf.

Het functieprofiel

Je hebt als CFO de opdracht om een moderne financiële functie te bouwen en een sterk team te formeren die de organisatie helpt in het nemen van de juiste keuzes en het financieel bewustzijn binnen de organisatie verder vergroot. Hiervoor is het cruciaal om verder te automatiseren, processen te structureren en finance als business partner te laten optreden. Je krijgt hiermee een cruciale rol in de organisatie en helpt het bedrijf doelen te realiseren en klaar te maken voor de toekomst.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Martijn.