CFO

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende productie onderneming in het zuiden van Nederland met een zeer stevige, internationale markt positie. Omzet van een paar honderd miljoen, Private Equity Owned. De onderneming staat zeer goed voorgesorteerd om de komende jaren de verdere, internationale groeidoelstellingen in te gaan invullen.

Het functieprofiel

De CFO gaat, samen met de CEO en het bredere directie team, vorm geven aan de verder uitbouw van de onderneming. Als CFO heb je een scherp oog op de dagelijkse operatie en beheers je de business drivers als geen ander. Als CFO ben je strategisch de sparring partner van de CEO en PE partij en begrijp je welke implicaties strategische beslissingen op de operationele activiteiten hebben. Het betreft een brede rol met, naast Finance, ook verantwoordelijkheid voor IT, Supply Chain en HR. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Claudia Jonkers of Emile Ipenburg. 

Het gewenste kandidaatprofiel

We zoeken een ervaren, stevige CFO die al heeft laten zien als eindverantwoordelijke CFO in een mid market omgeving succesvol te hebben geopereerd. Je hebt ervaring in een productie en/of sterke inkoop/supply chain gedreven organisatie. Ervaring met PE is een grote pre maar geen must. Verder ben je als CFO zowel strategisch als operationeel sterk en kun je op beide levels makkelijk schakelen. Je neemt verantwoordelijkheid en hebt de gravitas die nodig is om veranderingen te realiseren. Bovenal ben je analytisch zeer scherp, ben je altijd goed voorbereid en weet waar je over praat. Dat komt ook omdat je van nature nieuwsgierig bent en vragen stelt. Daarnaast ben je ambitieus, heb je een hoog energieniveau en een goed gevoel voor internationale verhoudingen.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Emile.

Referentie: LIEI06135