Consultant

De organisatie

Bij LIME werken betekent onderdeel zijn van een sterk team met een oprechte passie voor het vak. We staan voor kwaliteit, inhoudelijke expertise en een persoonlijke aanpak. We werken met z’n allen nauw samen, helpen elkaar, delen ons netwerk, kennis en best practices. Samen hebben we één doel voor ogen: financials en organisaties succesvoller maken. We gaan voor een lange termijn relatie met ons netwerk en adviseren altijd vanuit oprechte betrokkenheid. Naast dat we samen hard werken, hebben we ook ontzettend veel plezier en delen we onze successen. We zijn allemaal anders en iedereen heeft een unieke bijdrage aan het team. We lunchen samen, sporten tijdens de maandag Bootcamp of gaan samen paddelen. We bespreken en brainstormen over onze strategie bij de off-sites en vieren onze successen tijdens de vele uitjes; van de LIME boottocht, Friday Music Quiz, Oldtimer Rally, de BBQ tot het kerstdiner. Hiernaast vinden we persoonlijke – en professionele ontwikkeling heel belangrijk, zowel on the job als met behulp van interne en externe trainingen.  
"Werken bij LIME betekent klantgericht werken, onderdeel zijn van een hecht en gedreven team met passie voor het vak, werken aan je eigen talent en vooral heel veel plezier hebben. Check hier ons huidige team: https://www.limesearch.nl/en/team."

Het gewenste kandidaatprofiel

Wat wij het meest belangrijk vinden is dat iemand als persoon bij ons past. Iemand die op maandag met een glimlach naar kantoor gaat, die kan genieten van successen, kan relativeren wanneer nodig en positief is ingesteld. Je houdt van hard werken maar sluit ook graag aan bij onze borrels, events en bootcamps!
  • Vanaf 3 jaar werkervaring, met minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Energiek, gedreven, en enthousiast met een oprechte interesse in mens en (potentiële) opdrachtgever;
  • Wil om te leren, met een resultaatgerichte, commerciële en servicegerichte instelling;
  • Hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Goed in staat om met ad-hoc vraagstukken om te gaan en meerdere projecten naast elkaar kan managen.

Het functieprofiel

Zowel voor klanten als kandidaten ben je adviseur en klankbord. Daarbij is het belangrijk om de klant goed te leren kennen, te adviseren, te challengen op de inhoud en actief bij te dragen aan hun employer branding. Samen met de klant schrijf je een echt aansprekend functieprofiel dat een realistisch inzicht geeft in de positie en de organisatie. Op die manier kan je de beste talenten uit de markt enthousiasmeren voor de juiste positie en organisatie. Door onze inhoudelijke kennis weten wij precies wat financials in achtergrond en bagage nodig hebben om uiteindelijk de stap te maken naar de CFO positie. Richting de kandidaat acteer je dan ook als coach en sparringpartner en geef je advies over de mogelijke loopbaanstappen en -ontwikkeling. Je onderzoekt wat de ideale vervolgstap is en welk type bedrijf het beste past. Je bent hun klankbord en daar om ervoor te zorgen dat zij de juiste keuze maken voor een setting die écht past bij hun ambitie en persoonlijkheid en waar ze zich hopelijk weer meerdere jaren goed kunnen ontwikkelen. 

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Marjolein.