Controller

De organisatie

MACH Technology Group is een snelgroeiende onderneming  (ontstaan door overnames) met op dit moment 3 werkmaatschappijen die actief zijn in de ontwikkeling, productie, assemblage en het onderhoud van elektronische besturingssystemen. De groep beschikt op 3 locaties over ruim 250 medewerkers, waarvan 35 ontwikkelaars. De verschillende bedrijfsonderdelen zijn al decennia lang gevestigde namen en werken onder eigen naam in de markt. Elke werkmaatschappij heeft zijn specifieke aandachtsgebied, variërend van ontwikkelen en design tot productie, en kan mede daardoor haar opdrachtgevers volledig ontzorgen door de sterke combinatie van ontwikkeling, productie en lifecycle management van industriële elektronica te bieden. Deze markt ontwikkelt en groeit snel in een steeds digitaler wordende wereld. De bedrijfsonderdelen vullen elkaar goed aan waardoor de groep als geheel zeer succesvol is en hard groeit. Om deze groei ambitie te kunnen verwezenlijken heeft het bedrijf een sterke externe partner gevonden in de vorm van Private Equity partij Nordian Capital Partners.
"Een belangrijk speerpunt binnen deze rol is dat je betrokken zult zijn bij IT projecten zoals software implementaties en het invoeren van procesverbeteringen. Daarnaast neem je deel aan toekomstige M&A projecten en post integratietrajecten en je acteert als sparringpartner/ rechterhand voor de CFO en het MT."

Het gewenste kandidaatprofiel

 • Je beschikt over een Masters degree in een financiële studie (Bedrijfseconomie, Accountancy en Control etc.); 
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring in het opzetten en runnen van efficiënte core finance processen, die bijdragen aan de plannen en groeistrategie van een onderneming;
 • Je bezit over stevige analytische/cijfermatige skills en hebt een gezonde kritische basishouding;
 • Je bent accuraat, proactief en resultaatgericht;
 • Je hebt ervaring met BI tooling (is een pré);
 • Je schakelt makkelijk met verschillende mensen binnen de organisatie;
 • Je bent een kritische sparringpartner voor het MT en je bent in staat om inhoudelijke discussie te voeren;
 • Je ziet kansen en mogelijkheden en kan meebewegen met een ondernemende mindset;
 • Je hebt een zelf startend vermogen, je bent down-to-earth en nuchter;
 • Kortom: je bent ondernemend en hebt een goed gevoel voor de business.

Het functieprofiel

Als Controller voor de entiteit HEAD ELECTRONICS ben jij het kritische financiële geweten en rapporteer je direct aan de CFO van MACH Technology. HEAD is de grootste business unit van MACH Technology Holding met een omzet van EUR 30m Het betreft een nieuw gecreëerde rol en dat biedt veel uitdagingen en mogelijkheden voor een finance professional die niet alleen met cijfers wil werken, maar ook waarde wil toevoegen. In deze positie ben je onder andere verantwoordelijk voor het verbeteren van de business control functie binnen (initieel) HEAD. In de toekomst is er een mogelijkheid om de rol breder in te vullen met als doel om voor de andere activiteiten synerchie voordelen te behalen. Een belangrijk speerpunt binnen deze rol is dat je betrokken zult zijn bij IT projecten zoals software implementaties en het invoeren van procesverbeteringen. Daarnaast neem je deel aan toekomstige M&A projecten en post integratietrajecten en je acteert als sparringpartner/ rechterhand voor de CFO en het MT.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Wineke.