Controller

De organisatie

Certitudo Capital is een investeerder en ontwikkelende vastgoedbelegger. Met ruim twintig jaar ervaring in vastgoed onderscheidt dit  familiebedrijf zich door een duurzame en integrale aanpak. Certitudo biedt innovatieve maatwerkoplossingen voor binnenstedelijke gebieden met complexe ruimtelijke vraagstukken. Door hun expertise te bundelen, realiseren zij duurzaam rendement. Onderdeel van Certitudo Capital is 

Certitudo Investment Management (CIM). CIM initieert en structureert high-end vastgoedbeleggingsfondsen en investerings-vennootschappen. CIM biedt vermogende particulieren en professionele participaties aan om in deze fondsen en vennootschappen met een duurzame lange termijn horizon te investeren. Op dit moment exploiteert CIM 15 verschillende fondsen met vastgoed op het gebied van wonen, winkels en bedrijfspanden zoals bijvoorbeeld de Bossche Iconen, Dieren Winkels, iRetail en winkelcentrum de Terp. 

Als familiebedrijf beseft Certitudo dat het draait om het duurzaam maken en houden van de leefomgeving. Zo is Certitudo gespecialiseerd in toekomstbestendig bouwen, elektrificatie en het efficiënt gebruik van grondstoffen en energie. Daarnaast bouwt Certitudo waar mogelijk circulair en onderscheiden ze zich met efficiënte installaties

We voegen waarde toe door betrokkenheid. Onze werknemers zijn hierachter de drijvende kracht. Bij Certitudo Capital willen we dat je de beste versie van jezelf wordt, want dan heb je de meeste impact.


Het gewenste kandidaatprofiel

  • Afgeronde relevante bedrijfseconomische opleiding op WO niveau;
  • Tenminste 5 jaar relevante werkervaring en idealiter in de vastgoed sector;
  • Ervaring met financieringsstructuren is een pré;
  • Ervaring met snelgroeiende en/ of dynamische ondernemingen is een pré;
  • Je bent een kritische sparringpartner voor het MT en je bent in staat om inhoudelijke discussie te voeren;
  • Analytisch denkvermogen: weet cijfers snel te doorgronden en om te zetten in informatie;
  • Gestructureerd: heeft overzicht en oog voor processen om daaruit te handelen;
  • Hands-on & can-do mentaliteit: is nuchter, gericht op de executie en ‘getting things done’;
  • Communicatie: beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je ziet kansen en mogelijkheden en kan meebewegen met een ondernemende mindset.

Het functieprofiel

De afgelopen 5 jaar is Certitudo flink gegroeid en dit familiebedrijf heeft de ambitie om deze (duurzame) groei voort te zetten. Waar jij als Controller binnen Certitudo Investment Management een grote bijdrage aan gaat leveren. Als Controller ben jij het financiële geweten van CIM en heb je de ownership voor de financiële verslaglegging van de fondsen, de CIM organisatie en de managementrapportages. Je staat in nauw contact met de algemeen directeur en fondsmanagers en ondersteunt hen in de relatie tot de verschillende financierders Je bent onderdeel van een hecht, ambitieus team van acht collega’s en rapporteert aan Chief Investment Management, Niek Broeijer met een dotted line naar de Groep CFO, Jeroen Beljaars.

Als Controller weet je de verbinding te leggen tussen de operatie (CIM) en de holding en ondersteun je de Algemeen Directeur in het onderbouwen en bepalen van het beleid en de focusgebieden. Wat je vervolgens monitort, analyseert en waar je over adviseert  in de management informatie (maandcijfers), KPI reporting en financiële planning. Je zorgt ervoor dat de business wordt ondersteunt door de juiste inzichten waardoor zij de juiste, data-driven beslissingen kunnen nemen. Naast het initiëren van verbeter- en professionaliseringsslagen, zul je ook betrokken zijn bij een aantal finance en business gerelateerde projecten, waaronder het opzetten van nieuwe fondsen. Dit maakt dat deze functie een hele brede posities die zowel financial control als business control elementen bevat.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Jurriaan.