Director of Reporting

De organisatie

Azerion is een internationaal, tech-based, media bedrijf, met kantoren in 15 landen in Europa en het hoofdkantoor in Amsterdam (Schiphol-Rijk). Opgericht in 2014 als een casual gaming bedrijf heeft Azerion zich snel omgevormd tot een toonaangevend gaming en media tech bedrijf.
Azerion heeft momenteel ongeveer 800 mensen in dienst verspreid over 15 landen en genereert een omzet van meer dan €200 miljoen. De ambitie reikt echter verder dan de status quo. Het doel is om verder te bouwen aan de huidige portefeuille van bedrijven en de omvang en synergieën van het digitale ecosysteem te laten groeien. Een belangrijk onderdeel van de gedefinieerde strategie is het verkennen van de mogelijkheden van een beursgang. Azerion wil een blijvende impact hebben op de wereldwijde markt van mediatechnologie en content creatie.

Azerion is een ambitieus bedrijf met een duidelijke internationale groei-agenda. De oprichters van Azerion (werkzaam als co-CEO's) zijn zeer actief en gecommitteerd aan de toekomstige doelstellingen. De kracht van het bedrijf is dat een meerderheid van de ondernemers van de overgenomen bedrijven zich ook hebben gecommitteerd aan de toekomst van Azerion, waardoor de collectieve kracht van het bedrijf als geheel wordt versterkt en de lange termijn samenwerking wordt benadrukt.

Azerion ademt ondernemerschap, energie, pragmatisme en een sterke "can do, will do" sfeer. Professionaliteit en creativiteit in nauwe harmonie met de ambitie om de bestaande orde uit te dagen.

“Wij zijn een internationaal, tech-based, media bedrijf, met kantoren in 15 landen in Europa en een enorme groei ambitie. Pas jij bij onze ondernemende mindset en heb je de kennis en kunde om in deze dynamische omgeving het Group Reporting Team op te zetten?”

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Minimaal 10 jaar ervaring in een financiële-verslagleggingsfunctie, inclusief Big 4-auditachtergrond;
  • Master's degree in accounting/finance en een post master (RA/CPA of gelijkwaardig) 
  • Gedegen ervaring met IFRS-standaarden en de verslaglegging van periodieke geconsolideerde resultaten onder IFRS , inclusief kennis van PPA’s (technische accounting kennis van fusies en overnames);
  • Stressbestendig;
  • Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels;
  • Vermogen om te multi-tasken, prioriteiten te stellen en je aan te passen in een zeer veeleisende, dynamische en snelle omgeving;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken; 
  • Ervaring in de media- en reclame-industrie is een pluspunt.

Het functieprofiel

Dit is een unieke kans om het Group Reporting team van Azerion op te zetten en verder te professionaliseren! Vanwege de internationale groei van het bedrijf en de wens om de financiële organisatie naar een hoger niveau te tillen, zijn wij op zoek naar een Director Group Reporting. De Director Group Reporting is een nieuwe functie binnen Azerion en je fungeert als rechterhand van de VP Finance. Samen met het team (6 FTE), ben je het centrale financiële orgaan dat verantwoordelijk is voor de consolidatie en het interne/externe rapportageproces van de groep. Group Finance bereidt belangrijke managementinformatie voor en rapporteert rechtstreeks aan de RvB over de financiele resultaten. Het ondersteunt de M&A-activiteiten van de groep, post-merger integraties en kapitaalverhogingstrajecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van efficiënte financiële processen en systemen en leid je diverse financiële transformatieprojecten. Je primaire locatie is het wereldwijde hoofdkantoor in Schiphol-Rijk, maar je opereert in nauwe interactie met meerdere gelieerde bedrijven over de hele wereld.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Kars.