Finance Director

De organisatie

Voor een toonaangevend en familiair consultancy bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe Finance Director. De organisatie heeft meerdere vestigingen, verspreid door het  gehele land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Holland. 

Naast persoonlijke aandacht voor hun klanten en kandidaten, wordt er ook continu aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Een fijne werksfeer staat hoog in het vaandel. 

Het functieprofiel

Als Finance Director bouw je de afdeling Finance & Control met de hoogste kwaliteit, tijdigheid en servicegerichtheid. Je hebt een zelfstandige en onafhankelijke rol en begeleidt en adviseert het MT proactief op strategisch, tactisch en operationeel niveau. 

Hoe zijn de cijfers, welke marges kunnen worden verbeterd waar moet gas worden gegeven en waar moet worden geremd? Als sparringspartner heb je significante invloed op de bedrijfsvoering.

Je zal processen efficiënter en effectiever gaan opzetten, en de kwaliteit van de finance afdeling in het geheel naar een hoger niveau tillen, met als ultieme doel om meer realtime inzicht te genereren in de bedrijfsvoering. Jouw team heeft een belangrijke ontzorgende en informerende rol richting de diectie maar ook richting de andere ondersteunende afdeling. 

"Hoe zijn de cijfers, welke marges kunnen worden verbetert, waar moet gas worden gegeven en waar moet worden geremd? Als sparringspartner heb je significante invloed op de bedrijfsvoering."

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Masters degree in een financiële studie (Bedrijfseconomie, Accountancy & Control, etc.) eventueel aangevuld met een RA/RC titel;
  • Minimaal 8-10 jaar relevante werkervaring, in bijvoorbeeld de Audit bij “BIG 4”, idealiter aangevuld met ervaring in de business;
  • Zeer ervaren in het opzetten van efficiënte core finance processen, die bijdragen aan de plannen en groestrategie van een onderneming;
  • Gevorderd In Excel en PowerBI;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stevige analytische skills en een gezonde kritische en probleemoplossende basishouding;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen;
  • Een accurate, proactieve hands-on houding;

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Maureen.