Finance Manager (Lid MT)

De organisatie

De Roode Roos Holding B.V. staat al bijna drie decennia in de voorhoede van de distributie van orthomoleculaire voedingssupplementen. Als overkoepelende entiteit overziet De Roode Roos Holding B.V. een groep gespecialiseerde dochterondernemingen, met activiteiten in zowel detail (ecommerce)- en groothandel  in voedingssupplementen. Onder de paraplu van De Roode Roos Holding vallen namen als De Roode Roos B.V., VitOrtho B.V., Webvitaal B.V. en Sportvitamines 4U B.V. Deze dochterondernemingen zijn vier separate commerciële bedrijven, maar maken gezamenlijk gebruik van de logistiek, financiële en ICT functie.

De Roode Roos Holding onderscheidt zich door haar indrukwekkende, logistieke capaciteiten. Dit blijkt uit de verzending van maar liefst 650 pakketten per dag(!) vanuit een geavanceerd, volautomatisch magazijn van 2000 vierkante meter. Deze faciliteit biedt ruimte voor groei van de dochterondernemingen. De Roode Roos Holding ambieert om zichzelf en haar dochterondernemingen door een periode van transformatie en modernisering te navigeren.

Het functieprofiel

Wij zoeken een Finance Manager met meerjarige ervaring die de organisatie helpt om zich verder te professionaliseren in de financiële functie. Je maakt deel uit van het managementteam De Roode Roos Holding. Als Finance Manager ben jij het aanspreekpunt voor alle administratieve-, financiële- én business control functies.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het actief verbeteren van de financiële processen en -procedures;
 • Uitbouwen van (management-)rapportages en analyses;
 • Het verder inrichten en optimaliseren van AO/IC procedures;
 • Het leiden en coachen van 2 medewerkers op de administratie;
 • Samen met de business continu bouwen aan verdere professionalisering en groei.
   

Het gewenste kandidaatprofiel

Je bent een ervaren, resultaatgerichte financial met ervaring in een relevante, soortgelijke functie. Door jouw analytische- en communicatieve vaardigheden weet jij draagvlak binnen verschillende lagen van de organisatie te creëren en daadkrachtig verbeterinitiatieven door te voeren.

 • Minimaal HBO-BE of SPD2 niveau;
 • Minimaal 8 jaar werkervaring in een financial accounting/control achtige functie;
 • Ervaring binnen E-commerce, Retail/ Wholesale en/of Food industrie heeft een sterke voorkeur;
 • Ervaring met implementatie van financiële systemen en ERP-pakketten;
 • 3-4 werkdagen per week beschikbaar.
   

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Tobias.

Referentie: LIE06459