Group Controller

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende organisatie in het midden van het land. Deze multinational met een omzet van een paar miljard, heeft hun strategie onlangs aangescherpt om hun slagkracht te vergroten en verdere groei door te kunnen maken.

Het functieprofiel

Als Group Controller speel jij een cruciale rol in het transformeren van de financiële controlefunctie naar een meer toekomstgerichte financiële planning- en analysefunctie. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en accuraat leveren van geoptimaliseerde, standaard (geautomatiseerde) managementrapportages, strakke (operationele) analyses en forecasts. Je legt informatie helder uit aan het bestuur en relevante stakeholders. In deze rol werk je nauw samen met Director Group Control en schakel je met de CFO van de groep.

Het gewenste kandidaatprofiel

We zoeken een reporting expert pur sang. Jij hebt minimaal 7 jaar werkervaring en een universitaire opleiding, aangevuld met een RA. Je hebt ruime ervaring met het opstellen van rapportages en hebt het vermogen om primaire van secundaire zaken te scheiden. Ook ben je bekend met IFRS en ben je IT savvy. Je weet je weg te vinden in consolidatietools en hebt daarnaast diepgaande kennis van Excel en Powerpoint. Ook vind je het leuk om de gesprekspartner te zijn op verschillende niveaus. 

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Sjoerd.

Referentie: LIHE06307