Manager Business Control

De organisatie

Brink Group ontwikkelt en produceert trekhaken in nauwe samenwerking met de meeste toonaangevende autofabrikanten in Europa. Brink Group brengt haar trekhaken zowel onder private label als original equipment (OE) als onder Brink merk voor de aftermarket op de markt. Het heeft productie- en warehousefaciliteiten in Staphorst (NL), Reims (F), Pietermaritzburg (ZA) en Thailand. Er zijn ongeveer 800 mensen werkzaam bij Brink.
"Als Manager Business Control begeleid je het team in het neerzetten van een sterk Business Control framework wat de verdere groei van de organisatie gaat aanjagen" 

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Afgeronde Master Economie/Bedrijfskunde of aanverwante opleiding het liefst aangevuld met postdoctorale kwalificatie (RC);
  • Ervaring met Commercial control, of productie control in een internationale setting
  • Analytisch en sterk in stakeholder management;
  • Hoge mate van integriteit en eerlijkheid;
  • Besluitvaardig, hands-on en doelgerichte teamspeler;
  • Resultaat gericht met een oog voor detail;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Het functieprofiel

De manager Business Control biedt ondersteuning aan zowel het management van de Brink Groep als de verschillende werkmaatschappijen binnen de groep. Het is essentieel om de impact van commerciële beslissingen te kwantificeren en te begrijpen. Vervolgens is het van belang dat er, aan de hand van de data, proactief advies wordt gegeven aan het management. Gezien de  focus op business intelligence is het handig als je affiniteit hebt met het snijvlak tussen IT en Finance. De functie is gevestigd op het hoofdkantoor van Brink Groep in Staphorst, Nederland. De Manager Business Control rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Ruben.