Manager Finance & Control

De organisatie

GSG Holding is een vooraanstaande groep van internationale handelsbedrijven, allen actief als dynamische internationale distributeur, groothandel en supply chain specialist met een focus op A-merken. De diverse entiteiten richten zich op FMCG, luxe goederen en farmaceutische producten. In meer dan 65 landen wereldwijd, vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en met een warehouse in Groningen. Persoonlijke ontwikkeling is waar het begint. GSG biedt veel vrijheid om ruimte te creëren voor creativiteit en eigen inbreng en begeleidt dit proces. Het diverse aanbod van diensten en producten in combinatie met een hightech logistiek platform en strategische partnerschappen stelt GSG in staat om elke uitdaging aan te gaan en optimale oplossingen te bieden. Ze creëren toegevoegde waarde voor leveranciers en klanten in elke sector waarin ze actief zijn en voldoen aan de behoeften van de partners met de hoogste kwaliteit van dienstverlening. GSG streeft ernaar jouw verwachtingen te overtreffen. Ze hebben de hele wereld afgereisd en overal sterke langetermijnpartnerschappen opgebouwd. "Wij openen markten die anderen niet kunnen bereiken.” Nu is het tijd voor een nieuwe reis, met jou.

Het functieprofiel

Als Manager Finance & Control bij GSG Holding maak je deel uit van het nauw samenwerkende group managementteam. Zelf ben je zowel voor de GSG Holding als de entiteiten actief, waar AES International momenteel de grootste van is. Als meest senior financial beheer je het volledige control framework dat de onderliggende kracht is van waarom de groep bedrijven zo succesvol is: omdat je in staat bent hands-on te bouwen aan een kloppende organisatie. Het bedrijf bevindt zich al op een snel groeipad en heeft nog ambitieuzere doelen voor de boeg. Dit is de unieke kans om de controle te pakken over jouw eigen groeipad. Want dat is wat GSG biedt: de beste praktijkervaring om zelf de toekomstige CFO te worden! We zullen eerlijk zijn: als je verwacht in een end-to-end geautomatiseerde financiële organisatie te stappen, kun je hier stoppen met lezen. Dit is een functie voor iemand die het leuk vindt om te werken aan de schaalbaarheid van een organisatie terwijl de business elke minuut in beweging blijft. Als de financiële rechterhand van de Director Alexander Kreukniet, een echte moderne ondernemer, moet je de balans vinden tussen de juiste commerciële kansen signaleren en potentiële risico's calculeren. Door de dynamische groei van de groep bedrijven en jouw team zullen je taken en verantwoordelijkheden na verloop van tijd ook meegroeien en veranderen.

"Kansen en risico's kanaliseren tot een succesvolle commerciële strategie is het belangrijkste doel van je functie."   

Het gewenste kandidaatprofiel

We verwachten de beste match met iemand met een groei-mindset. Iemand die solide ervaring heeft opgebouwd binnen een hands-on financiële organisatie en uitgebreide controlling ervaring meebrengt. Vanwege de lean en schaalbare organisatie moet je goed weten hoe je een compliant en schaalbare groep bedrijven opbouwt. In een volgende functie wil je een ondernemende rol vinden waarin je duidelijk impact maakt op de bedrijfsstrategie en -activiteiten. Je hebt een sterke ambitie om succesvol te zijn. Je onderhandelt graag over de beste deal en om dat te kunnen doen, plan je je strategie zo dat je de concurrentie altijd één of meer stappen voor bent. Je hebt de persoonlijkheid en ervaring om een senior business partner te zijn in onze wereldwijd groeiende onderneming die grenzen blijft verleggen. Daarnaast ben je zowel in het Nederlands als het Engels vloeiend, sprekend en schrijvend.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Frederik.

Referentie: LITI06246