Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Organisatie

LIME Search & Connection is een gespecialiseerd search, interim management en assessment bureau in Finance, Tax en Treasury. Wij adviseren en coachen senior professionals bij de keuze naar de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het aantrekken van de juiste mensen én het optimaal inrichten van hun finance organisatie. 

 

Zowel binnen Executive Search als binnen Interim Management focussen wij ons op eindverantwoordelijke posities en de direct reports, vanaf het salarisniveau € 70.000 tot € 300.000 (total package). Posities zoals CFO, Finance Director, Divisie Controller, Project Controller, Manager Control, FP&A Manager, Corporate Controller, Business / Financial Controller, Audit Manager, M&A Manager, Tax Director, Tax Manager, Treasury Director of Cash Manager.

 

LIME is al ruim 14 jaar zeer succesvol en heeft een sterke propositie in de markt. Wij onderscheiden ons door onze transparante, duidelijke en verfrissende aanpak. Wij zijn vakmensen met een hoge gunfactor, een kritische blik en een enorm sterk netwerk. Creating instead of following: “& Connection” staat voor meer dan Search alleen. Wij staan midden in de Finance Community. Door onze functionele focus en gecreëerde netwerken; CFOonLIME, FUTUREonLIME & WOMENonLIME, maar ook door de LIME Career Index, Lime Goes Academic (in samenwerking met de Amsterdam Business School) en de LIMETIME, ons online Magazine. 

 

Ons netwerk bevindt zich in de breedte van het commercieel bedrijfsleven, variërend van corporates, midsize companies tot start/scale-ups. Vanuit LIME hebben wij een specifieke expertise en netwerk opgebouwd bij (deelnemingen van) in Nederland actieve Private Equity huizen.

 

Ons team bestaat uit 19 enthousiaste vakmensen die samenwerken in ons inspirerende kantoor in Amsterdam. Wij zijn een platte, jonge organisatie met een hoge dosis ondernemerschap en drive. Bij ons staat resultaat voorop, maar is ook een logisch gevolg  van onze goede samenwerking en hechte band. We zijn een zeer succesvol, maar bovenal ook leuk, sportief en ambitieus team en hopen iemand te vinden die bij ons past!


Recruitment Consultant Profiel

Wij zien de positie als recruitment consultant als een soort traineeship. Je krijgt de ruimte en tijd om je de wondere wereld van finance recruitment eigen te maken door on-the-job begeleiding van ervaren consultants. Je leert searchen, interviewen, verdieping zoeken en het adviseren van financials. Je denkt mee over hun loopbaanontwikkeling en de stappen die daarbij horen. Als je hierin een sterke basis hebt is het de bedoeling dat je doorgroeit naar de rol van consultant, waarin je de commerciële kant van het vak verder gaat ontwikkelen.  

 

Als recruitment consultant ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, ontwikkelen en onderhouden van jouw eigen netwerk van Finance professionals. Wij verwachten van jou dat je elke dag in contact staat met jouw netwerk; dat je adviseert, luistert, oprecht wil weten waar het om draait, wat iemand kan en heeft gedaan, maar ook welke potentie en ambitie men heeft en hoe we kunnen helpen om dit te realiseren. 

 

De partners en consultants zijn verantwoordelijk voor het sourcen van de opdrachten, waarna jij met hen een team vormt om samen de beste financials voor de posities te vinden. Je hebt gezamenlijk een briefing over de organisatie, positie en wensen van de klant wat jullie doorvertalen naar een ideaal kandidatenprofiel. Je wordt door jouw collega’s meegenomen in alle specifics zodat jij zelf de markt in kan gaan om goede financials te enthousiasmeren om persoonlijk met ons in gesprek te gaan over een bepaalde positie.

 

Hiernaast hou je je bezig met het opbouwen van een talentpool van ambitieuze Financials en ben je actief betrokken bij de diverse LIME netwerken om talentvolle Financials te binden en blijven volgen.  


Ideale Recruitment Consultant kandidaat

Wij komen graag in contact met ambitieuze, authentieke en ondernemende professionals. In deze positie beiden wij je de kans om het vak te leren. Ervaring is hierin minder belangrijk dan potentie en drive. Wij zoeken iemand die oprecht geïnteresseerd is in de ander en op een gelijkwaardige manier met professionals het gesprek aan kan gaan. Nieuwsgierig aangelegd, communicatief sterk en in staat om diverse projecten naast elkaar in de lucht te houden. 

 

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Enige ervaring binnen recruitment is een pré;
  • Daadkrachtig, assertief, zelf startend, actie gericht en sterk in timemanagement;
  • Klantgericht, commerciële inslag;
  • Je hebt humor, flair en bent gericht op samenwerken.

 

Contact 
Vind je het leuk om een keer met ons om tafel te gaan, reageer dan hier of neem dan contact op via 020-6614343 of via e.heijs@limesearch.nl. Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Martijn van de Merwe via 06-14955154 of m.vandemerwe@limesearch.nl.


Locatie

Amsterdam


salaris

Marktconform