Senior Financial Controller

De organisatie

Deze innovatieve en zeer sterk groeiende groep bedrijven bedient de agri- en horticulturele sector in elk moment van de keten. De GreenV groep is sinds enkele jaren actief en hanteert een actieve overnamestrategie waarbij de acquisities zelfstandig blijven opereren. Een van de grootste Nederlandse investeringsfondsen is de drijvende kracht hierachter, namelijk HAL Investments. Men creëert een platform waardoor de achterliggende processen optimaliseren, de (internationale) marktpenetratie sterk verbetert en de omzetstromen van puur projectgebaseerd verschuiven naar terugkerende business.

Het functieprofiel

De Senior Financial Controller werkt op groepsniveau samen met de Director Group Control en de teams FP&A en Holding Accounting. Je bent zeer actief betrokken bij het optimaliseren van de financiële en transactionele processen van de diverse bedrijven met als doel een uniform groepsproces in te richten en de reporting op groepsniveau te verstevigen. Het internationale succes van de groep is sterk verbonden aan het creëren van deze financiële inzichten. Daarom presenteer je in deze rol ook je bevindingen en voortgang aan de Raad van Commissarissen, Raad van Bestuur en de aandeelhouders. Daarnaast ben je betrokken bij het zo soepel mogelijk financieel integreren van toekomstige acquisities. De rol kent een breed doorgroeiperspectief. 

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Afgeronde Bachelor en/of Master opleiding, postmaster RA of RC (al dan niet afgerond) is een pré;
  • Meerdere jaren relevante werkervaring op gebied van financial audits en/of Financial Control, accounting of reporting;
  • Ambitie om in een snelgroeiende, internationale, PE-owned omgeving aan de slag te gaan;
  • Pragmatisch met financieel complexe materie omgaan en diverse niet-financieel onderlegde collega’s hierin meenemen

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Frederik.

Referentie: LITI06072