Senior Group Reporting Manager

De organisatie

De opdrachtgever is een hardgroeiende Nederlandse B2C dienstverlener, die opereert vanuit meerdere vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Meerdere bedrijven hebben zich inmiddels bij deze overkoepelende organisatie aangesloten. Ze opereren daarmee allemaal onder dezelfde naam. Door diverse overnames is de organisatie sterk gegroeid. 

Na een succesvol fusietraject van de twee grote labels, zijn de krachten gebundeld en is één landelijke, sterke organisatie ontstaan. De organisatie opereert vanuit een solide basis en is financieel zeer gezond. Hierdoor kunnen ze een betere kwaliteit en continuïteit bieden aan hun klanten en aan hun medewerkers. De onderneming genereert een omzet van 650 miljoen per jaar. 

In totaal werken er 10.000 betrokken medewerkers bij de organisatie, verdeeld over 700 locaties in Nederland. De onderneming is in handen van een Nederlandse private equity maatschappij. Vanuit haar duurzaamheidsfonds is zij eigenaar van de organisatie. Samen zijn ze ambitieus naar de toekomst toe: komende jaren wordt vol ingezet op verdere groei in Nederland en Europa.

Het functieprofiel

De organisatie zet de aankomende jaren flink in op verdere professionalisering en sterke groei. Hierom zijn wij op zoek naar de Senior Group Reporting Manager. Een unieke kans om impact te maken in een ondernemende en veranderingsgezinde organisatie. Jij vervult een sleutelrol binnen het finance & control team met brede verantwoordelijkheden.

In de rol van Senior Group Reporting Manager ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de gehele group consolidatie, reporting en accounting en hebt hier een duidelijke visie over. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Head of Finance & Control, Ronny de Milliano. Daarnaast werk je samen met CFO Marcello Iacono en de andere leden uit het Finance & Control team. Samen met het team draag je zorg voor een juist, tijdig en compleet overzicht van de financiële positie van de groep en doet dit op een efficiënte manier. Naast de periodieke werkzaamheden is er veel ruimte voor verbetertrajecten, digitaliseringsslagen en ad hoc projecten rondom overnames en integraties. 

Gezien de fase van het bedrijf en de snelle groei kan je veel dynamiek in de positie verwachten.

"Als organisatie staan we midden in de maatschappij en zitten we bijna in heel Nederland. Maar we kiezen er bewust voor om klein en vertrouwd te blijven."

De ideale kandidaat

Als Senior Group Reporting Manager heb je:
 

  • WO werk en denkniveau en een RA afgerond;
  • Minimaal 8 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur bij een Big4 accountantskantoor of een Private Equity partij;
  • Aantoonbare financiële kennis van consolidatie, rapportages en control (incl. IFRS);
  • Goede analytische vaardigheden en henbt uitgebreide ervaring met Excel en ERP systemen;
  • Ervaring met belastingen in een corporate omgeving;
  • Werk je nauwkeurig en zorgvuldig en ben je resultaatgericht;
  • Ben je initiatiefrijk en zoek je altijd naar verbetermogelijkheden;
  • Ben je communicatief vaardig en heb je uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en schrift).

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Jesca.