Group Data & Information Manager

De organisatie

Met hoofdkantoor in Putten is 2 Sisters Storteboom actief in de zo diervriendelijk en modern mogelijke verwerking van kippen en het verpakken van een groot aantal productvarianten voor meerdere groothandels en grote en kleine retailers in binnen- en buitenland. Storteboom werkt met de modernste productiemiddelen en een uitgekiend logistiek systeem. Samen met haar toeleveranciers zorgt het bedrijf ervoor dat miljoenen Europese consumenten kunnen genieten van een hoogwaardig stukje kip. Voedselveiligheid heeft de absolute prioriteit en daarnaast wordt er nadrukkelijk gewerkt aan duurzaamheid en met respect voor dierwelzijn. Door voortdurende aandacht voor innovatie en marktontwikkelingen is en blijft 2 Sisters Storteboom “Fit for the Future”. 

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Een relevante afgeronde HBO en/of WO opleiding, bijv. Bedrijfseconomie, Finance of Bedrijfskunde; aangevuld met een RC is een pré;
  • Ervaring met financiële en operationele data-analyse in een (internationale) food en/of productie omgeving;
  • In het algemeen zeer vaardig in ERP systemen en tooling; in het bijzonder Excel, PowerBI & Azure;
  • Efficiency gericht: denkt in oplossingen, automatiseren en standaardiseren;
  • Proactief en verbindend communiceren, in staat een brug te slaan tussen productie, finance en IT in een veel-vragende omgeving;
  • Combineert sterke analytische vaardigheden met een hands-on mentaliteit; houdt van deze afwisseling;
  • Pakt verantwoordelijkheid en neemt anderen hierin mee;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Deze senior rol binnen 2 Sisters Storteboom brengt enorm veel toegevoegde waarde. Je staat middenin de business, die dankzij de verschillende gespecialiseerde fabrieken en vele klantspecifieke eisen een complexe informatiestroom oplevert die jij eenvoudig inzichtelijk gaat maken.

Het functieprofiel

Doel van de rol is het op een efficiënte manier ontsluiten van operationele en financiële stuurinformatie die waardevolle inzichten biedt voor de bedrijfsvoering. Meer inzicht door minder werk. De Group Data & Information Manager rapporteert direct aan de CFO en is lid van het MT. In deze rol neem je de leiding in het faciliteren van accurate en efficiënte informatievoorziening volgens de laatste standaarden van de business disciplines. Hierbij hoort ook het opstellen, beheren en bewaken van een strategie en toekomstvisie voor het door jou aangestuurde Data & Analytics team, in lijn met de strategische doelstellingen van 2SS voor de komende jaren. Op termijn zal Master Data Management als verantwoordelijkheid toegevoegd worden en ook ESG reporting. In deze rol bouw je zowel een zeer sterke werkrelatie met de collega’s verantwoordelijk voor de complexe, verschillende productielijnen van de diverse fabrieken, de managementteams en jouw eigen Data & Analytics team. 

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Frederik.