Ons team

Executive Search

Rolf Elderenbosch
Rolf Elderenbosch
Partner
+31 20 6614343
Rolf Elderenbosch

Tijdens mijn studie Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam sprak de mix van rechten en economie mij zeer aan. Na mijn studie ben ik mijn carrière gestart bij Ernst & Young als belastingadviseur in de internationale praktijk in Amsterdam, Rotterdam en Chicago. Daarna heb ik vier jaar gewerkt als Team Manager bij een in Engeland beursgenoteerd search bureau. De ondernemersgeest zit in de familie en mede daarom spreekt het ondernemerschap in LIME mij erg aan.

Mathias Houba
Mathias Houba
Research Consultant
+31 20 6614343
Mathias Houba

Al vrij snel wist ik dat ik met mensen wilde werken in een gezellig en dynamisch bedrijf. Het was voor mij dan ook erg voor de hand liggend om bij LIME te gaan werken. Met veel plezier ondersteun ik het team bij het zoeken van de kandidaten en leer ik gaandeweg waar het vak omdraait. Momenteel ben ik nog bezig met het afronden van mijn bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, maar daarna ben ik zeker van plan om hier de fijne kneepjes van het vak te leren!

Elisabeth Huigen
Elisabeth Huigen
Partner
+31 6 23923176
Elisabeth Huigen

Na mijn studie Rechten in Groningen, ben ik in diverse (country) management rollen actief geweest bij internationale organisaties in management consultancy en executive search (Knight Wendling, Korn Ferry, Robert Walters). Een eigen bedrijf starten stond op het wensenlijstje en LIME heeft dit meer dan waargemaakt. Het team van Lime met alle gedrevenheid waarvoor we staan, maakt me trots en geeft me energie om de ambitieuze doelen voor onze klanten te realiseren.

Emile Ipenburg
Emile Ipenburg
Partner
+31 6 42439753
Emile Ipenburg

Ik krijg enorm veel energie van mensen die passie en plezier hebben in wat ze doen en dat ook uitstralen. En in welk beroep of hobby dat ook is, dat maakt voor mij niet uit. Gewoon zin hebben in wat je doet en dat met volle overgave doen, dat is volgens mij ook waarin wij ons als bedrijf kunnen onderscheiden. Ik denk dat dit basis ingrediënten zijn voor succes. Dat geldt zowel voor de bedrijven en mensen waar wij voor werken maar ook voor ons eigen team.

Kars Kroon
Kars Kroon
Senior Consultant
+31 6 11342428
Kars Kroon

In mijn dagelijks leven wil ik mij graag blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak om bij te kunnen dragen aan het succes van LIME.

Mart Lukkassen
Mart Lukkassen
Research Consultant
+31 20 6614343
Mart Lukkassen

Na het afronden van mijn bachelor International heb ik besloten de Master Business Administration (International Management) aan de Vrije Universiteit Amsterdam te gaan doen. LIME is voor mij de ideale mogelijkheid om naast mijn studie, de kennis die ik heb opgedaan in praktijk te brengen. LIME geeft mij de gelegenheid om kennis te maken met de finance wereld, en de kans om mezelf te ontwikkelen.

Jurriaan Rovers
Jurriaan Rovers
Research Consultant
+31 6 11284447
Jurriaan Rovers

Nadat ik in Leiden mijn bachelor bestuurskunde had behaald, wist ik dat ik vervolgens een masteropleiding wilde gaan volgen die meer persoongericht was. In de masteropleiding Strategisch Human Resource Management aan de universiteit van Utrecht zag ik deze wens vervuld worden. Na het afronden van deze opleiding ben ik me gaan oriënteren binnen het vakgebied van de Recruitment & Executive search en dankzij een kennis kwam LIME toen op mijn pad!

Maureen Strijbos
Maureen Strijbos
Senior Consultant
+31 6 21845606
Maureen Strijbos

Na mijn studie Communicatiemanagement en Bestuurs- en Organisatiewetenschappen ben ik in het recruitment vak terecht gekomen. Sinds 7 jaar ben ik actief in de arbeidsbemiddeling in de brede zin van het woord, namelijk in de detachering, interim en werving & selectie tak. De laatste jaren ligt mijn focus met veel plezier op de werving van permanente finance posities in executive search. Werken bij LIME Search & Connection betekent werken met een fijn team en een diverse klanten portefeuille

Lévi The
Lévi The
Research Consultant
+31 20 6614343
Lévi The

Momenteel volg ik de studie business analytics aan de VU waar ik leer hoe ik mijn analytische vaardigheden in kan zetten. Ik krijg energie van enthousiaste mensen om mij heen en dat vind ik bij LIME helemaal terug. Ook kan ik hier als werkstudent mijn sociale en analytische vaardigheden perfect combineren.

Sjoerd Tijssen
Sjoerd Tijssen
Manager
+31 6 13736154
Sjoerd Tijssen

Tijdens mijn studie economie ben ik recruitment ingerold en dit was een schot in de roos: pure cijfers bleken minder bij me te passen, maar mensen des te meer! Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd en dat onderhoud ik met veel plezier. Ik krijg veel energie van mensen en natuurlijk van de verschillende organisaties die wij helpen. De afgelopen jaren heb ik ook een eigen team opgebouwd. Samen succesvol zijn en bedrijven en kandidaten verder helpen is het mooiste wat er is!

Frederik Tijssen
Frederik Tijssen
Consultant
+31 6 29159794
Frederik Tijssen

Tijdens het afronden van mijn Master ben ik zowel het wedstrijdroeien als de recruitment ingerold. Sinds juni 2019 maak ik bij LIME persoonlijke verbindingen, maar verlies daarbij professionaliteit niet uit het oog. De dynamiek tussen financial en klant boeit mij in het bijzonder en met mijn achtergrond in zowel communicatie- als organisatiewetenschap ben ik voor beiden vertrouwd partner.

Martijn van de Merwe
Martijn van de Merwe
Partner
+31 20 6614343
Martijn van de Merwe

Dagelijks werk ik samen met mijn fijne collega’s bij LIME met als doel een top executive search partij te zijn binnen de financiële discipline in het bedrijfsleven. Het continue in verbinding staan met veel verschillende mensen, zowel kandidaat als opdrachtgever of binnen ons eigen fantastische team geeft mij veel energie en maakt dit voor mij dé professionele setting waar ik graag onderdeel van wil zijn!

Interim Management

Wineke Krull
Wineke Krull
Interim Consultant
+31 6 15045345
Wineke Krull

Tijdens de eerste gesprekken bij LIME voelde ik gelijk een fijne en open sfeer. Bij LIME werken mensen die zeer gedreven zijn en hard werken, maar er is ook ruimte voor het sociale aspect. LIME acteert als trusted advisor voor zowel de klanten als de kandidaat en dat is wat mij enorm aanspreekt. Daarnaast vind ik het bijzonder leuk om mijn kennis, ervaring en netwerk binnen Private Equity te gebruiken en om te helpen om het LIME netwerk nog groter te maken.

Kees-Jan Schipper
Kees-Jan Schipper
Partner
+31 6 52694757
Kees-Jan Schipper

Na de Haarlem Business School ben ik mijn carrière gestart in de financiële dienstverlening. In deze periode ontdekt dat netwerken mij veel energie gaf. Binnen LIME vind ik de voor mij perfecte combinatie; enerzijds werken met ondernemende mensen en anderzijds mijn eigen ‘finance’ netwerk inzetten. LIME levert kwaliteit en dat doen we samen. Gezamenlijk selecteren we de beste mensen voor onze opdrachtgevers en creëren we de juiste carrièremogelijkheden voor onze kandidaten.

Bianca van Bolderik
Bianca van Bolderik
Senior Consultant
+31 6 14777072
Bianca van Bolderik

Sinds het afronden van mijn studies heb ik banen gehad waarbij de omgang met andere mensen centraal stond. Van Accountmanager binnen de Evenementenbranche tot Consultant Interim Bemiddeling voor diverse branches.

Ik krijg energie van binnen korte tijd de juiste interim Financial op de juiste opdracht te kunnen plaatsen, zowel qua persoon als profiel. Dat betekent dat ik begrepen heb wat gevraagd wordt en een goed inzicht in en contact met mijn netwerk heb.

Arno van der Horst
Arno van der Horst
Senior Consultant
+31 6 15326276
Arno van der Horst

Zakelijk gezien krijg ik veel energie van het vinden van de perfecte match voor zowel klant als kandidaat. Naast mijn werk heb ik een onuitputtende passie voor auto’s en organiseer ik de jaarlijkse Lime Rally.

Office Management

Isabelle Crul
Isabelle Crul
Office Manager
+31 20 6614343
Isabelle Crul

Werken als Office Manager bij LIME hoefde ik niet lang over na te denken. Ik word enthousiast van het werken in een omgeving waarin ik de schakel kan zijn in een team waar je met en voor elkaar werkt. Zoals ik al vaker zeg, ‘hun succes is ook mijn succes’. Inmiddels heb ik al een aantal mooie, gezellige, leerzame en veelzijdige jaren achter de rug, and still counting!

Eveline Eliasar
Eveline Eliasar
Office Manager
+31 20 6614343
Eveline Eliasar

In mijn loopbaan ben ik altijd een ondersteuner geweest. Als PA, Management Assistent en Office Manager bij diverse dynamische bedrijven. Het met veel enthousiasme ontzorgen van mensen die zo hun focus kunnen houden geeft mij energie! Gastvrijheid en organiseren zit in mijn DNA en het werken met mensen geeft mij veel voldoening. Het recruitment vak heb ik altijd boeiend gevonden en ik ben blij om weer in deze branche werkzaam te zijn!

Sophie Smits
Sophie Smits
Office Manager
+31 20 6614343
Sophie Smits

Organiseren en ontzorgen is iets wat ik al heel mijn leven met plezier doe. Niet alleen privé, maar ook op mijn werk steek ik graag mijn handen uit de mouwen. Na mijn opleiding Fashion Business Management werd ik vanaf moment één al geprikkeld door wat managen en organiseren binnen bedrijven kan betekenen voor een team. Ik ben daarom ook blij dat ik als Office Manager bij Lime Search kan zorgen voor rust binnen het team waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik plan, regel en ondersteun. Daardoor kunnen zij het werk doen waar zij weer goed in zijn; een échte win win dus.

LEMON