Ons team

Executive Search

Emile Ipenburg
Emile Ipenburg
Partner
+31 6 42439753
Emile Ipenburg

Ik krijg enorm veel energie van mensen die passie en plezier hebben in wat ze doen en dat ook uitstralen. En in welk beroep of hobby dat ook is, dat maakt voor mij niet uit. Gewoon zin hebben in wat je doet en dat met volle overgave doen, dat is volgens mij ook waarin wij ons als bedrijf kunnen onderscheiden. Ik denk dat dit basis ingrediënten zijn voor succes. Dat geldt zowel voor de bedrijven en mensen waar wij voor werken maar ook voor ons eigen team.

Claudia Jonkers
Claudia Jonkers
Partner
+31 6 54778863
Claudia Jonkers

Sinds 2013 ben ik onderdeel van de LIME familie en vanaf het eerste moment voelde ik mij hier thuis. Ons DNA, eerlijk, verbindend en bevlogen, zit diep verankert in onze cultuur en de manier van werken. Zowel vanuit LIME als LEMON, het high potential label wat ik mede heb mogen oprichten. Kwaliteit, lange termijn relaties bouwen en anderen écht verder helpen. Dat is waar ik het voor doe. En dat ik dat mag doen met zo'n mooie club mensen is voor mij de kers op de taart.

Kars Kroon
Kars Kroon
Managing Consultant
+31 6 11342428
Kars Kroon

Ik heb in mijn carrière alle fases van recruitment doorlopen en krijg de meeste energie van ‘het bemiddelen’ op Executive Search level. Een combinatie van ondernemen, klant gericht bezig zijn en commerciële dienstverlening. Dagelijks mag ik Finance professionals vooruithelpen in hun carrière en meedenken met opdrachtgevers en diverse business vraagstukken. Het familiegevoel dat ik bij LIME krijg, maakt het helemaal compleet. Een mooie balans tussen kwaliteit, hard werken en veel lol hebben met elkaar.

Rolf Elderenbosch
Rolf Elderenbosch
Partner
+31 20 6614343
Rolf Elderenbosch

Tijdens mijn studie Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam sprak de mix van rechten en economie mij zeer aan. Na mijn studie ben ik mijn carrière gestart bij Ernst & Young als belastingadviseur in de internationale praktijk in Amsterdam, Rotterdam en Chicago. Daarna heb ik vier jaar gewerkt als Team Manager bij een in Engeland beursgenoteerd search bureau. De ondernemersgeest zit in de familie en mede daarom spreekt het ondernemerschap in LIME mij erg aan.

Sjoerd Tijssen
Sjoerd Tijssen
Partner
+31 6 13736154
Sjoerd Tijssen

Tijdens mijn studie economie ben ik recruitment ingerold en dit was een schot in de roos: pure cijfers bleken minder bij me te passen, maar mensen des te meer! Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd en dat onderhoud ik met veel plezier. Ik krijg veel energie van mensen en natuurlijk van de verschillende organisaties die wij helpen. De afgelopen jaren heb ik het LIME team mee helpen groeien. Samen succesvol zijn en bedrijven en professionals vooruit helpen vind ik het mooiste wat er is!

Maureen Strijbos
Maureen Strijbos
Managing Consultant
+31 6 21845606
Maureen Strijbos

Na mijn studie Communicatiemanagement en Bestuurs- en Organisatiewetenschappen ben ik in het recruitment vak terecht gekomen. Sinds 7 jaar ben ik actief in de arbeidsbemiddeling in de brede zin van het woord, namelijk in de detachering, interim en werving & selectie tak. De laatste jaren ligt mijn focus met veel plezier op de werving van permanente finance posities in executive search. Werken bij LIME Search & Connection betekent werken met een fijn team en een diverse klanten portefeuille

Martijn van de Merwe
Martijn van de Merwe
Partner
+31 20 6614343
Martijn van de Merwe

Dagelijks werk ik samen met mijn fijne collega’s bij LIME met als doel een top executive search partij te zijn binnen de financiële discipline in het bedrijfsleven. Het continue in verbinding staan met veel verschillende mensen, zowel kandidaat als opdrachtgever of binnen ons eigen fantastische team geeft mij veel energie en maakt dit voor mij dé professionele setting waar ik graag onderdeel van wil zijn!

Jesca Hermans
Jesca Hermans
Senior Consultant
+31 6 29091951
Jesca Hermans

Frederik Tijssen
Frederik Tijssen
Consultant
+31 6 29159794
Frederik Tijssen

Tijdens het afronden van mijn Master ben ik zowel het wedstrijdroeien als de recruitment ingerold. Sinds juni 2019 maak ik bij LIME persoonlijke verbindingen, maar verlies daarbij professionaliteit niet uit het oog. De dynamiek tussen financial en klant boeit mij in het bijzonder en met mijn achtergrond in zowel communicatie- als organisatiewetenschap ben ik voor beiden vertrouwd partner.

Cynthia Mourits
Cynthia Mourits
Consultant
+31 6 42636055
Cynthia Mourits

In mijn vorige recruitment banen stond ik veel in contact met CFO's en Business Controllers. Samenwerken met hen gaf mij veel energie. Juist deze financials goed leren kennen en hen bemiddelen, is het leukste wat er is. Ik vind het belangrijk om de industrie, cultuur en ambities van organisaties goed te begrijpen, en dit aan te laten sluiten bij de kwaliteiten van een persoon. Zodat duurzame relaties worden aangegaan. Bij LIME richt ik mij daarom op de permanente posities.

Laura Gorseling
Laura Gorseling
Consultant
+31 6 21972814
Laura Gorseling

Na mijn studie Communicatie ben ik via de hospitality het recruitment vak ingerold. Servicegericht zijn is altijd onderdeel geweest van mijn baan en hier haal ik dan ook veel positieve energie uit. Mensen verbinden en bedrijven en professionals verder helpen, maakt dat ik dit vak al meer dan vier jaar met veel plezier uitvoer. Binnen LIME search richt ik me op de permanente functies en krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van Executive Search.

Tobias Slot
Tobias Slot
Consultant
+31 6 39629293
Tobias Slot

Na mijn studie Arbeids- & Organisatie psychologie was ik op zoek naar een dynamische en mensgerichte baan in het bedrijfsleven. Bij LIME-/LEMON Search ben ik er trots op om als carrière partner sterke Finance professionals verder te helpen in hun loopbaan. Ook haal ik veel energie uit het nóg verder helpen groeien van organisaties. Privé ben ik een fervent liefhebber van reizen, (motor- & vecht-)sport en sauna’s.

Gijs Swinkels
Gijs Swinkels
Consultant
+31 6 15045345
Gijs Swinkels

Interim Management

Kees-Jan Schipper
Kees-Jan Schipper
Partner
+31 6 52694757
Kees-Jan Schipper

Na de Haarlem Business School ben ik mijn carrière gestart in de financiële dienstverlening. In deze periode ontdekt dat netwerken mij veel energie gaf. Binnen LIME vind ik de voor mij perfecte combinatie; enerzijds werken met ondernemende mensen en anderzijds mijn eigen ‘finance’ netwerk inzetten. LIME levert kwaliteit en dat doen we samen. Gezamenlijk selecteren we de beste mensen voor onze opdrachtgevers en creëren we de juiste carrièremogelijkheden voor onze kandidaten.

Bianca van Bolderik
Bianca van Bolderik
Senior Consultant
+31 6 14777072
Bianca van Bolderik

Sinds het afronden van mijn studies heb ik banen gehad waarbij de omgang met andere mensen centraal stond. Van Accountmanager binnen de Evenementenbranche tot Consultant Interim Bemiddeling voor diverse branches.

Ik krijg energie van binnen korte tijd de juiste interim Financial op de juiste opdracht te kunnen plaatsen, zowel qua persoon als profiel. Dat betekent dat ik begrepen heb wat gevraagd wordt en een goed inzicht in en contact met mijn netwerk heb.

Rutger Meijerink
Rutger Meijerink
Consultant
+31 6 22556835
Rutger Meijerink

In de afgelopen 25 jaar heb ik steeds in een omgeving gewerkt waar het verbinden met andere mensen centraal staat. Ik houd van de dynamiek om steeds opnieuw resultaat te boeken. Het tonen van oprechte interesse en het verplaatsen in anderen vormen de basis bij het opbouwen van langdurige relaties. Bij LIME krijg ik de ruimte om me hierin verder te ontwikkelen en samen met mijn collega’s de perfecte match te creëren voor finance professional en opdrachtgever.

Michiel Stange
Michiel Stange
Consultant
+31 6 40935831
Michiel Stange

In de afgelopen 25 jaar heb ik verschillende salesfuncties vervuld en ben ik actief geweest als familie mediator. Als een echte verbinder geeft het mij energie om mensen verder te helpen.
Ik vind het interessant om te horen wat iemands werkelijke drijfveren zijn, om vervolgens de passende match te kunnen maken bij een opdrachtgever. In het Interim-team bij LIME search krijg ik hiervoor alle kans.

Femke Kemps
Femke Kemps
Senior Consultant
+31 6 11284447
Femke Kemps

Als ervaren recruitment professional vind ik nog steeds uitdaging in het maken van de perfecte match tussen bedrijf en individu om zo de gewenste resultaten te behalen. Van nature ben ik nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd: wat is nodig bij de klant en waarin onderscheidt de persoon zich? Hoe komen we gezamenlijk tot de beste match? Ik heb zowel aan bureauzijde als binnen organisaties gewerkt en diverse vaste rollen bemiddeld. Zo ook financiële posities. Bij LIME krijg ik de ruimte om me hier verder in te specialiseren en te bouwen op hun jarenlange expertise in dit vakgebied.

Office

Isabelle Crul
Isabelle Crul
Office Manager
+31 20 661 4343
Isabelle Crul

Werken als Office Manager bij LIME hoefde ik niet lang over na te denken. Ik word enthousiast van het werken in een omgeving waarin ik de schakel kan zijn in een team waar je met en voor elkaar werkt. Zoals ik al vaker zeg, ‘hun succes is ook mijn succes’. Inmiddels heb ik al een aantal mooie, gezellige, leerzame en veelzijdige jaren achter de rug, and still counting!

Eveline Eliasar
Eveline Eliasar
Manager Office Management
+31 20 661 4343
Eveline Eliasar

In mijn loopbaan ben ik altijd een ondersteuner geweest. Als PA, Management Assistent en Office Manager bij diverse dynamische bedrijven. Het met veel enthousiasme ontzorgen van mensen die zo hun focus kunnen houden geeft mij energie! Gastvrijheid en organiseren zit in mijn DNA en het werken met mensen geeft mij veel voldoening. Het recruitment vak heb ik altijd boeiend gevonden en ik ben blij om weer in deze branche werkzaam te zijn!

Sophie Smits
Sophie Smits
Office Manager
+31 20 661 4343
Sophie Smits

Organiseren en ontzorgen is iets wat ik al heel mijn leven met plezier doe. Niet alleen privé, maar ook op mijn werk steek ik graag mijn handen uit de mouwen. Na mijn opleiding Fashion Business Management werd ik vanaf moment één al geprikkeld door wat managen en organiseren binnen bedrijven kan betekenen voor een team. Ik ben daarom ook blij dat ik als Office Manager bij Lime Search kan zorgen voor rust binnen het team waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik plan, regel en ondersteun. Daardoor kunnen zij het werk doen waar zij weer goed in zijn; een échte win win dus.

Mirjam Stut
Mirjam Stut
Finance Manager
+31 20 661 4343
Mirjam Stut

Vivian Bastawros
Vivian Bastawros
Marketing Manager
+31 6 53459943
Vivian Bastawros

Met een marketing & communicatie achtergrond in de horecabranche, sport en events heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik streef naar het hoogst haalbare en ga voor maximale creativiteit. Het creëren van waardevolle verbindingen, de kern van LIME, is wat mij aanspreekt. Deze verbindingen worden niet alleen extern gelegd, maar ook intern zie je deze ambitie terug. De collega’s bij zowel LIME als LEMON bezitten veel kennis en kwaliteit om anderen te helpen in de zoektocht naar de juiste match.
Komende periode wil ik mij verder ontwikkelen en samen met de collega’s bij LIME & LEMON de kwaliteit blijven verbeteren, elkaar inspireren en high end diensten én events leveren.

LEMON

Monique Bruins
Monique Bruins
Managing Consultant
+31 6 15148412
Monique Bruins

De combinatie tussen onze ondernemende cultuur en de professionele en persoonlijke aanpak maken voor mij het verschil. Bij LEMON heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot business partner voor ons netwerk. Het is ontzettend mooi om te zien hoe het LEMON team is gegroeid en een feest om daar vanaf de start bij betrokken te zijn geweest.

Robin Bolten
Robin Bolten
Consultant
+31 20 698 24 89
Robin Bolten

Met een achtergrond in hospitality ligt mijn passie in dienstverlening; bij LEMON ben ik de link tussen kandidaat en bedrijf. Dit vraagt om diepgaand inzicht aan beide zijden - wat maakt je echt gelukkig? Wanneer deze match leidt tot meerwaarde voor beide partijen, ben ik blij! Mijn eerdere ervaring in financiële consultancy heeft mij laten zien hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden. In de kernwaarden van LEMON kan ik mezelf volledig vinden: eerlijkheid, verbondenheid en bevlogenheid.

Sarah Wissink
Sarah Wissink
Senior Consultant
+31 6 11824448
Sarah Wissink

Eerlijk, verbindend en bevlogen; deze waarden vind je terug in alles wat ik doe.
Ik zet me graag in als betrokken sparringpartner om met passie en intuïtie de juiste match te maken voor ons netwerk. Daarnaast is impact kunnen maken op het groeipad van ambitieuze financials mijn brandstof voor positieve energie!
De juiste skills hebben is één ding, maar je als mens thuis kunnen voelen in de bedrijfscultuur is net zo belangrijk voor wederzijds succes.

Nadine Verbokkem
Nadine Verbokkem
Senior Consultant
+31 6 21320457
Nadine Verbokkem

Wat mensen drijft maakt mij nieuwsgierig. Erachter komen hoe iets in elkaar steekt en waarom mensen doen wat ze doen, is voor mij een drijfveer om vragen te blijven stellen. Om vervolgens iemand te helpen met een stap naar een nieuwe toekomst vol groei, uitdagingen en mogelijkheden natuurlijk. Het gelukkigst ben ik als iets helemaal klopt. De perfecte match dus - dat kan overigens ook een scherpe blauwaderkaas met een glas houtgerijpte Barbera zijn.

Marc Hoenderop
Marc Hoenderop
Consultant
+31 6 27263457
Marc Hoenderop

Na mijn studie International Business heb ik 4 jaar in Brazilië gewoond en ben daar Engels leraar en Investor Relations Analyst geweest. Mijn passie voor het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van finance is hieruit ontstaan. Vanaf het eerste gespreksmoment voelde LEMON echt als thuis. Ik kijk ernaar uit om er een gezamenlijk succes van te maken!

Laura Nazar
Laura Nazar
Office Manager
+31 20 698 24 89
Laura Nazar

Ik vind het super leuk om de schakel te zijn binnen een team en mijn collegas te ondersteunen. Mijn baan als office manager sluit hier ook helemaal bij aan. Ik haal veel voldoening uit mijn werk bij LEMON. Ik kom oorspronkelijk uit Argentinie en ik denk dat ik hierdoor veel energie en ook gezelligheid meeneem naar kantoor. Ik vind het fijn om de verbindende factor te zijn binnen een team.

Sandrine Wieser
Sandrine Wieser
Consultant
+31 6 15326276
Sandrine Wieser

Na mijn bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen besloot ik voor een half jaar naar Valencia te gaan met als doel om, naast het leren van de Spaanse taal, uit te zoeken welke richting ik op wilde op het gebied van werk of studie. Het werd mij snel duidelijk dat ik graag met mensen in contact ben en hier ook veel energie uit haal. Vanaf het eerste contactmoment met LEMON was ik enorm enthousiast en heb ik daarom besloten om hier fulltime van start te gaan. Ik ben blij om deel uit te maken van het LEMON-team en kijk er naar uit om hier veel te leren.

Cypriaan van Walré de Bordes
Cypriaan van Walré de Bordes
Consultant
+31 6 27307080
Cypriaan van Walré de Bordes

Ik ben geboren en getogen in de bossen rond Arnhem, waarna ik mijn studententijd in Utrecht heb doorgebracht en sinds kort in Amsterdam woonachtig ben. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik aan het trainen voor mijn eerste hele marathon. Na mijn eerste baan in de evenementensector ben ik op zoek gegaan naar een omgeving waar interactie met professionals en mensen helpen centraal stond. Zo kwam ik al snel uit bij LEMON; ik was meteen enthousiast door de warme sfeer en de vriendelijke mensen. Ik kijk uit naar alle dingen die ik mag gaan doen en leren bij LEMON.

Sophie de Wilde
Sophie de Wilde
Junior Consultant
+316 37167475
Sophie de Wilde

Tijdens mijn studie aan de Hotelschool ontdekte ik mijn passie voor het werken met mensen. Het geeft me enorm veel energie om te kunnen bijdragen aan de ervaring en het welzijn van anderen. Nu, als onderdeel van LEMON, zet ik deze passie elke dag in om onze klanten en kandidaten tevreden te stellen. Het is een ware vreugde om te kunnen werken in een omgeving waar mensen centraal staan.