Aniek Hollanders

Aniek Hollanders

Als geboren Brabantse ben ik in 2006 naar Utrecht verhuisd om te gaan studeren: de Bachelor Sociale Wetenschappen, de Master Social Policy & Interventions en vervolgens de Master Bestuurs- & Organisatiewetenschap, afstudeerrichting Strategisch HRM. Na afronding ben ik gaan werken in de Recruitment & Matching bij onder andere Rabobank Nederland. Vanwege mijn affiniteit met de financiële sector en mijn passie voor HR en recruitment, heb ik een de bewuste keuze gemaakt voor LIME Search. Hier kan ik mijn interesse in de menselijke drijfveer combineren met mijn intrinsieke motivatie om bij te dragen aan het bouwen van carrières.

Passie / Energie

Ik heb een sterke passie voor HR en Recruitment omdat ik het belangrijk vind dat mensen hun talent zoveel mogelijk (kunnen) benutten. Het is dan ook mijn doel ervoor te zorgen dat ik middels mijn expertise en netwerk meerwaarde kan creëren door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen en carrièreontwikkeling mogelijk te maken. Privé geniet ik daarnaast ontzettend van culinaire activiteiten, Italiaanse taal en cultuur, reizen en kunst samen met mijn vriend, familie en vrienden.

Ambitie

Mijn ambitie is dat ik mezelf zo goed mogelijk ontwikkel in het vak van Executive Search en Financial recruitment. Op de lange termijn ambieer ik een rol als HR Businesspartner op het gebied van Talentmanagement.

Waarom LIME

LIME Search is voor mij een organisatie die professioneel staat voor wat ik belangrijk vind als persoon: gedegen vakinhoudelijke kennis gecombineerd met oprechte interesse, integriteit, initiatief en een sterke drive voor succes. De sfeer is collegiaal, gezellig en er heerst een sterke teamspirit. De combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat we allen voor een doel gaan: het maken van de ultieme match.