Arno van der Horst

Na mijn studietijd in Leiden ben ik gestart als recruitment consultant bij Michael Bailey Associates. Bij deze organisatie heb ik veel geleerd op het gebied van recruitment. Begin 2017 ben ik overgestapt naar KPMG. Hier werd ik verantwoordelijk voor de instroom van de Experience Hires binnen de Audit. Tevens heb dit jaar met veel plezier een business course mogen organiseren. Bij KPMG heb ik mij in korte tijd kunnen ontwikkelen en heb ik veel enthousiasme gekregen voor het bemiddelen van Financials op medior en senior niveau. Bij LIME hoop ik deze ontwikkeling door te zetten.

Passie/Energie
Zakelijk gezien krijg ik veel energie van het vinden van de perfecte match voor zowel klant als kandidaat.

Naast mijn werk heb ik een onuitputtende passie voor auto’s. Naast de jaarlijkse rally’s ben ik vaak op het internet te vinden om autoblog’s te lezen of ben ik bezig met een zoektocht naar de volgende hobby auto. Hiernaast is sport ook zeker een passie en belangrijke bron van energie; met name tennis en hardlopen.

Ambitie
Mijn ambitie is om mijzelf altijd te blijven ontwikkelen en zo succesvol mogelijk te zijn binnen mijn vakgebied. Zodat ik mij elke dag verder kan ontwikkelen als adviseur en sparringpartner voor zowel organisatie als professional.

Waarom LIME
In LIME zie ik een ervaren organisatie met langdurige relaties, als specialist in de markt bekend als kwalitatief hoogstaand en klantgericht. Het ondernemerschap en de ambitie van het team heeft mij naar LIME getrokken. Ik ben dan ook erg trots om onderdeel uit te maken van het team van LIME.