Astrid Veeze

Na het afronden van mijn VWO en studie Communicatie ben ik in 2001 in de Recruitment Business gestart bij USG Group (destijds Unique Uitzendbureau). Hier heb ik de eerste ruim 7 jaar van mijn carrière verschillende rollen vervuld, van Intercedent tot uiteindelijk de laatste jaren als Vestigingsmanager van verschillende vestigingen in Amsterdam. Hierna heb ik de overstap naar werving en selectie gemaakt omdat ik meer ervaren specialisten wilde gaan bemiddelen op een hoger niveau. Dit heb ik gedurende meerdere jaren bij o.a. YER, Career Factory en van der Houwen gedaan in de rol van Consultant en Managing Consultant, waarbij ik bij Career Factory met name Financials bemiddelde op medior/senior niveau. Tussendoor heb ik een jaar als HR Manager gewerkt bij reclamebureau DDB om ‘de andere kant van de tafel’ te ervaren, om er vervolgens achter te komen dat mijn hart echt in het recruitmentvak ligt. De laatste 6 jaar heb ik senior interim specialisten bemiddeld bij Brunel in het digital Marketing Communicatie domein. Vanaf 1 maart 2019 ben ik aangesloten bij LIME Search als Senior Consultant en zal ik mij richten op het verder uitbreiden van onze interim tak op het gebied van senior Finance Interim rollen.

Passie/Energie
Energie en passie haal ik zowel uit mijn privéleven als uit mijn professionele leven. Professioneel gezien vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen, op persoonlijk en op inhoudelijk vlak. Ik werk graag met ondernemende, professionele collega’s die naast hard werken ook veel waarde hechten aan werkplezier. Positief kritisch zijn, opbouwend, verbindend en ondernemend, altijd gaan voor het beste resultaat voor opdrachtgevers en kandidaten. Relaties aangaan voor langere tijd en waarde (blijven) toevoegen, dat vind ik belangrijk en geeft mij enorm veel energie. Persoonlijk staat qua passie en energie mijn gezin, bestaande uit mijn man Gijs en twee dochters Minke van 10 jaar en Neeltje van 9 jaar uiteraard op nummer 1, daarnaast sport ik graag (paardrijden, skiën en yoga) en houd ik van lekker de natuur in gaan met onze honden en van gezellige etentjes en activiteiten met vrienden.

Ambitie
Het senior niveau waarop wij kandidaten en klanten spreken en bemiddelen vanuit LIME Search past bij mijn jarenlange ervaring als Consultant en biedt mij tegelijkertijd veel ruimte voor groei en verdere ontwikkeling. Mijn ambitie is om ons (Interim) netwerk optimaal te bedienen en uit te breiden en om mij (dagelijks) te blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Waarom LIME
LIME combineert een aantal zaken waar ik in een vervolgstap naar op zoek was; een specialist in de markt met een persoonlijke, verbindende en professionele aanpak, waar kwaliteit voorop staat. Klantbelang centraal, een prachtig netwerk van opdrachtgevers en specialisten gecombineerd met de Consultants van LIME is een bewezen succesformule en ik ben er trots op hier deel van uit te mogen maken.