Bianca van Bolderik

Na mijn studie hotelmanagement afgerond te hebben vond ik mezelf nog te jong om te gaan werken en ben (na eerst een jaar Italiaans aan de UvA gestudeerd te hebben) de master Beleid, Communicatie & Organisatie gaan doen aan de VU in Amsterdam.

Tijdens het afstuderen ben ik gestart als accountmanager bij Ticket Service Nederland en vanaf dat moment heb ik verschillende functies binnen de ticketing- en de recruitmentwereld gehad. De kern van al mijn banen is het contact met andere mensen; organisatoren van evenementen, opdrachtgevers en professionals.

De laatste (bijna) vier jaar heb ik gewerkt bij SchaalX voor de interim bemiddeling van marketing- en communicatieprofessionals en dan voornamelijk binnen het publieke domein. Het aan de ene kant contact hebben met opdrachtgevers en meedenken wat voor persoon/profiel er het best past bij de vraag op dat moment, en aan de andere kant het netwerk opbouwen met professionals vind ik het leukst om te doen. Vanaf november 2019 doe ik dit bij LIME voor senior interim finance rollen. Samen met mijn collega’s van het interim team richt ik mij op het verder uitbreiden van onze interim tak.

Passie/Energie
Ik krijg energie van het moment waarop ik tijdens een gesprek met een opdrachtgever direct de juiste interim professional weet te noemen. Dat betekent dat ik echt geluisterd én begrepen heb wat de vraag is en een goed inzicht in en contact met mijn netwerk heb.

En dan na een gezellige en productieve dag/week op kantoor naar buiten lopen en quality time hebben met mijn vriend en dochtertje en borrelen en eten met onze vrienden en familie. Daarnaast lekker sporten, buiten zijn en tussendoor de tijd nemen voor een goed boek, een goede Netflix serie en yoga.

Ambitie
Omdat de finance wereld voor mij nog redelijk nieuw is wil ik mij dit helemaal eigen maken en ons interim netwerk uit te breiden. Daarnaast wil ik mezelf blijven ontwikkelen in het vak van consultant. Maar ook persoonlijke groei vind ik belangrijk.

Waarom LIME
Vooral om de organisatie zelf. Zodra je hier het kantoor binnen stapt voel je dat: een persoonlijke en gezellige, maar wel gedreven sfeer. We zijn allemaal professionals in ons vak en werken hard om onze opdrachtgevers en ons netwerk zo goed mogelijk met elkaar te verbinden, met een oprechte interesse voor de persoon.