Elisabeth Huigen

Na mijn studie Rechten in Groningen, ben ik in diverse (country) management rollen actief geweest bij internationale organisaties in management consultancy en executive search (Knight Wendling, Korn Ferry, Robert Walters). Een eigen bedrijf starten stond op het wensenlijstje en LIME heeft dit meer dan waar gemaakt.

Passie / Energie
Lime is niet meer weg te denken uit mijn leven. Geen moment spijt van gehad, ook niet in uitdagende markten. Veel mooie plannen nog steeds te realiseren voor de toekomst.
Het team van Lime met alle gedrevenheid waarvoor we staan maakt me trots en geeft me energie om onze ambitieuze doelen voor onze klanten te realiseren.

Ambitie
Lime wil in onze niche de beste zijn, wij willen onze opdrachtgever nog succesvoller maken door de juiste mensen aan te brengen. Wij willen onze kandidaten de juiste loopbaankeuzes laten maken en deze kansen voor ze creƫren dan zijn wij pas tevreden. Onze sterke netwerken (CFOonLIME) gaan we uitbreiden, nieuwe assessment tools verder ontwikkelen, we zullen blijven innoveren.

Waarom LIME
Dit moet bijna evident zijn. Omdat we hard voor onze klanten lopen, omdat het plezierig is met ons te werken, omdat we transparant zijn in ons proces, omdat we blijven innoveren en creatief zijn in het bieden van oplossingen. Omdat we gaan voor het beste resultaat! Daarom LIME.