Elise van den Broek

Elise van den Broek

Tijdens mijn studie hotelmanagement bij het Saxion te Apeldoorn heb ik werkervaring opgedaan binnen de hotellerie in zowel binnen- als buitenland. Ik heb gewerkt in Sydney, Australie en in Argeles Sur-Mer, Frankrijk waar ik mijzelf voornamelijk heb mogen ontwikkelen binnen de F&B en evenementenbranche. Na deze leuke ervaringen heb ik besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Bij LIME heb ik de mooie kans gekregen om als Office Manager aan de slag te gaan!

Passie / Energie

Op mijn werk krijg ik energie van de sfeer op kantoor en van mijn collega’s. Ze hebben allen een passie voor het werk en halen er veel plezier uit. Dat motiveert mij enorm!

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met familie en vrienden. Ik krijg energie van koken, nieuwe hotspots ontdekken in zowel binnen- als buitenland en daarnaast is reizen een grote passie. Ieder jaar probeer ik nieuwe plekken te bezoeken.

Ambitie

Op zowel persoonlijk als professioneel vlak wil ik mijzelf graag blijven ontwikkelen. Mijn ambitie is om een meerwaarde voor LIME te kunnen zijn.

Waarom LIME

Nadat ik een aantal jaar werkzaam ben geweest in de hotellerie zocht ik een nieuwe uitdaging binnen een dienstverlenende rol. LIME is een ondernemend, dynamisch en leuk bedrijf waar ook nog eens een heel leuk team werkzaam is. Ik ben blij dat ik een onderdeel van dit team mag zijn!