Ellis Heijs

Ellis Heijs

Na mijn middelbare schooltijd heb ik de opleiding luchtvaartdienstverlening gevolgd en afgerond. Aangezien ik destijds nog jong was besloot ik mijzelf verder en breder op mijn toekomst te oriënteren. Zodoende heb ik een half jaar in Italië gestudeerd, een modestyling opleiding gevolgd en ben daarna in verschillende functies werkzaam geweest. In de loop van de tijd ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn hart bij een dienstverlenende functie in een jonge en professionele organisatie ligt.

Passie / Energie

Ik geniet van avonden lekker eten en drinken, leuke feestjes bezoeken en mooie reizen maken met mijn vriend, familie en vrienden. Daarnaast haal ik veel plezier uit mijn wekelijkse kickboks trainingen en de bootcamp met Lime. Wat werk betreft geeft het veel voldoening met fijne mensen samen te werken en word ik enthousiast van de afwisseling die ik in mijn werk vind.

Ambitie

Ik wil graag een meerwaarde voor LIME zijn en mijzelf zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak blijven ontwikkelen.

Waarom LIME

LIME staat voor professionaliteit en kwaliteit. Bij LIME vinden wij het belangrijk echt aandacht te besteden aan klant en kandidaat. Deze aspecten vind ik belangrijk. Daarnaast is het voor mij van groot belang dat ik werk in een leuk team met een goede sfeer. Dat is bij LIME absoluut het geval. Ik ben na zes jaar nog altijd gelukkig bij het LIME team te horen.