Emile Ipenburg

Ik kom oorspronkelijk uit Gorssel, een mooi dorp aan de IJssel tussen Zutphen en Deventer, waar ik een hele fijne jeugd heb gehad. Na de middelbare school in Zutphen ben ik in 1993 in Groningen Bedrijfskunde gaan studeren. Via Deloitte en een handelsbedrijf heb ik mijn huidige collega’s binnen een internationaal werving en selectie bureau leren kennen waarmee we in 2005 samen LIME zijn gestart. Het starten van een eigen bedrijf was altijd al een van mijn grote ambities maar tot dan toe had ik niet de juiste mensen ontmoet om samen iets op te bouwen. Met Martijn, Rolf en Elisabeth was die vraag al snel beantwoord. Na ruim 10 jaar voel ik nog steeds dezelfde passie en energie als bij de start en dat komt ook voor een groot deel door de mensen. We zijn écht een team en gunnen elkaar veel.

Ik ben getrouwd met Carolien, personal coach, en wonen met onze twee kinderen, Pien en Dex, in Amsterdam.

Passie / Energie
Ik krijg enorm veel energie van mensen die passie en plezier hebben in wat ze doen en dat ook uitstralen. En in welk beroep of hobby dat ook is, dat maakt voor mij niet uit. Gewoon zin hebben in wat je doet en dat met volle overgave doen, dat is volgens mij ook waarin wij ons als bedrijf kunnen onderscheiden. Ik denk dat dit basis ingrediënten zijn voor succes. Dat geldt zowel voor de bedrijven en mensen waar wij voor werken maar ook voor ons eigen team.

Verder krijg ik zelf veel energie van sporten. Ik loop graag hard, voetbal en tennis en ga vanaf aankomende zomer een oude hobby weer oppakken, windsurfen.

Ambitie
Ik hoop bovenal dat LIME een bedrijf is en blijft waar mensen met veel plezier en trots werken. We willen met de beste mensen in ons vak verder bouwen aan het succes van de afgelopen jaren en onze relaties de beste dienstverlening bieden. Dit lukt ons als we blijven innoveren en door gewoon de dingen die we doen heel goed te doen.

Waarom LIME
LIME is een geïntegreerd deel van mijn leven geworden en ik kan me het ook niet meer anders voorstellen. Ik krijg enorm veel energie van de mensen die we dagelijks spreken en het voelt nog elke dag dat we mensen blij maken; met een nieuwe baan, met het oplossen van een acuut wervingsprobleem, het adviseren over keuzes op loopbaangebied of dienen als klankbord. Dit stopt niet na een werkdag maar loopt door in mijn privé leven en dat vind ik heerlijk.