Guy Verdult

Guy Verdult

Na mijn studie Economie in Amsterdam ben ik in 2007 in de accountancy gestart als Corporate Recruiter bij Grant Thornton. Primair verantwoordelijk voor het boeien en binden van “ young professionals”. Hierna ben ik meer in een commerciële rol terecht gekomen bij een Executive Search bureau gespecialiseerd binnen de Accountancy branche met een sterke focus op Interim Management. Later in 2010 ben ik aangesloten bij Michael Page waar ik meer de breedte in ben gegaan binnen de profit sector. Na 4 jaar besloot ik de volgende stap te zetten in mijn carrière bij LIME Search & Connection. Vooral gedreven door het sterke netwerk op een meer Senior Level en het ondernemerschap. Inmiddels richt ik mij binnen LIME op reguliere en projectmatige Senior Finance Interim posities. Al vroeg in mijn carrière loopt Finance dus als een rode draad door mijn CV.

Passie / Energie

Energie krijg ik zowel vanuit mijn werk als persoonlijke omgeving. In persoonlijke sferen zitten wij in een fase van ons leven waar mijn omgeving inclusief mijzelf druk zijn met gezinsuitbreiding(en). Dat is prachtig om mee te maken. Op het moment van schrijven hebben wij een dochter Elise van 6 weken oud. Gezamenlijk genieten wij van wat het leven ons allemaal te bieden heeft. Amsterdam is onze thuisbasis geweest en bezoeken we met regelmaat. Daarnaast houden we van verre reizen waar cultuur en relaxen hoog op het lijstje staan. Ikzelf ben vervend wielrenner en hockeyer waarin ik altijd tot het uiterste probeer te gaan.

Binnen LIME haal ik veel energie uit de dagelijkse samenwerking met ons team dat gepaard gaat met een gezonde dosis humor. Uiteraard staan klant en kandidaat centraal waarin we vrijwel iedere dag zowel kleine als grote successen gezamenlijk vieren. Zowel persoonlijk als zakelijk. Een belangrijk hoogtepunt was het 10 jarig bestaan van LIME dit jaar. Gedurende 2015 heeft dat op verschillende momenten tot climaxen geleid.

Ambitie

Inmiddels heb ik mijzelf gespecialiseerd in het Finance Interim vak met ruim 7 jaar werkervaring. Op korte termijn is mijn ambitie onze Interim Management dienstverlening tot grote hoogtes te brengen en nog verder uit te bouwen met een succesvol team binnen LIME Interim&Connection. Daarin stellen we ons als doel om binnen het hoger kader van Finance meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers en inhoudelijk interessante opdrachten voor de Interim Professional binnen ons netwerk aan te bieden. Op de lange termijn zou ik het een eer vinden mijzelf permanent aan LIME te mogen verbinden als Partner.

Waarom LIME

Teamwork, collega’s, passie, inhoud, ondernemerschap en een zeer sterk netwerk binnen de senior finance niche maakte voor mij de keuze simpel. Ik forens dagelijks tussen Zwolle en Amsterdam puur en alleen omdat LIME mij zoveel energie en plezier geeft.