Kees-Jan Schipper

Geboren en getogen in het oosten van het land, daarna verplaatst naar Haarlem voor een studie aan de Haarlem Business School. Mijn carrière ben ik gestart in de financiële dienstverlening. Eerst bij Graydon, daarna Atradius en later bij softwarebedrijf Onguard. Tevens ben ik een aantal jaren eigen ondernemer geweest in het familiebedrijf. Tenslotte heb ik de stap gezet naar LIME. Hier vind ik de voor mij perfecte combinatie; enerzijds werken met ondernemende mensen en anderzijds mijn eigen ‘financiële’ netwerk inzetten.

Passie/Energie
LIME levert kwaliteit en dat doen we samen. Het ‘samen’ in een hecht team is nu precies hetgeen waar ik heel veel energie van krijg. Gezamenlijk selecteren we de allerbeste mensen voor onze opdrachtgevers en creëren we de juiste carrièremogelijkheden voor onze kandidaten.

Privé breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn vrouw Esther en onze zonen Kas en Felipe. Bij voorkeur op het strand, in de stad of op het voetbalveld.

Ambitie
Mijn ambitie binnen LIME? Onze interim tak maximaal laten groeien. Met het beste netwerk aan professionals kunnen we dus de beste dienstverlening bieden aan onze relaties.

Waarom LIME
LIME staat voor kwaliteit, teamwork, ondernemerschap, snelheid, passie, dynamiek en energie. Kernwoorden die mij echt op het lijf geschreven zijn!