Marjolein Weijers

Met mijn opleidingen interieur stylist en Media Entertainment Management op zak ben ik de arbeidsmarkt op gegaan. Gelukkig niet helemaal zonder werkervaring. Ik heb namelijk een onwijs toffe stage mogen lopen bij ID&T en ik heb in Londen gewoond voor een exchange programme. Jarenlang heb ik aan mijn C.V. gebouwd als Project Manager en was geen evenement mij te gek. Nu is het tijd om het over een hele andere boeg te gooien en alles van A tot Z te regelen voor LIME.

Passie / Energie

Vrijdagmiddag, met een wijntje in de hand, terugkijkend op de werkweek met het zweet net van mijn voorhoofd afgeveegd, weten dat alles in kannen en kruiken is voor het bedrijf. Dan heb ik een topweek gehad en ga ik voldaan het weekend in. Als ik niet aan het werk ben struin ik graag rommelmarkten af, richt ik het huis op bijna dagelijkse basis opnieuw in en als Amsterdammer kan ik niet weg blijven van de knusse koffietentjes of wijnbars. Aangezien ik de 30 voorbij ben en het lichaam niet voor altijd jong blijft, houd ik mezelf fit door regelmatig te tennissen.

Ambitie

Successen boeken. Iedere dag iets nieuws leren, al is het maar iets kleins. Constant in beweging zijn en alles eruit halen wat erin zit. En dan... over 40 jaar terugkijken en trots kunnen zijn op alles wat ik gedaan heb.

Waarom LIME

Ik heb de kans met beide handen aangegrepen toen ik mijn functie in een vacature voorbij zag komen. Dit was mijn kans om in een totaal onbekende branche, in een voor mij nieuwe functie, aan de slag te gaan en te doen wat ik leuk vind; regelen en plannen. Ik ben benieuwd wat de toekomst voor mij en LIME in petto heeft. Volgens mij zijn wij een ultieme match!