Martijn van de Merwe

Ik ben na mijn middelbare schooltijd gaan studeren aan de Hotelschool in Maastricht. Hier heb ik een fantastische tijd gehad maar ook besloten om verder te studeren. Ik heb een kopstudie gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam om vervolgens aan de slag te gaan Bij AEGON als Commercieel Adviseur. Na 3 jaar heb ik besloten om een ander pad in te slaan en ben ik bij Robert Walters gaan werken als consultant. Het werken in deze branche beviel direct uitstekend. Ik heb hier een aantal fantastische mensen leren kennen met wie ik mede heb besloten om te starten met ons eigen search bureau LIME.

Passie / Energie
Wij zijn een bedrijf waar wij met passie en energie werken aan het bieden van oplossingen voor onze opdrachtgevers en sterk kijken naar carrière mogelijkheden voor onze kandidaten. Zelf blijf ik gepassioneerd bezig om het beste uit mijzelf te halen om dit te blijven realiseren en het elke dag weer waar te maken.

Ambitie
Het is mijn ambitie om bij onze klanten en kandidaten altijd te boek te staan als een kwalitatief hoogstaande organisatie. LIME moet een partij zijn die standaard wordt ingezet of in ieder geval wordt overwogen indien er een uitdaging speelt binnen de niche die wij vertegenwoordigen.

Waarom LIME
LIME staat voor kwaliteit , snelheid, teamwork, passie voor wat je doet, dynamiek en energie. Dit zijn aspecten die voor mij ook erg belangrijk zijn en naar mijn mening ook goed bij mijzelf passen. We hebben een bedrijf gecreëerd waar wij kunnen werken met fantastische collega’s die allemaal het maximale uit zichzelf en het bedrijf willen halen. Ik ben er trots op onderdeel van LIME te zijn!