Maureen Strijbos

Toen ik ging studeren heb ik het mooie Limburg achter mij gelaten en ben ik naar Utrecht verhuisd. Ik heb de bachelor Communicatiemanagement, Pre- Master Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en de Master Communicatie, Beleid en Management afgerond. Na mijn studententijd ben ik bij DPA professionals gaan werken en daar heb ik diverse rollen vervuld in de arbeidsbemiddeling, specifiek in het sociaal domein. Voor mij was het tijd voor een overstap naar een ander vakgebied, aangezien ik meer ervaren specialisten/professionals wil gaan bemiddelen op een hoger niveau.

Passie / Energie
Ik geniet van lekker (uit) eten gaan met vrienden, mooie reizen maken en sporten (squashen en wielrennen). Ik krijg energie van fijne mensen om mij heen, zowel privé als zakelijk.

Ambitie
Mijn achtergrond ligt in het sociaal domein. Finance als vakgebied is voor mij helemaal nieuw, net als Executive Search. Mijn ambitie is om dit vakgebied eigen te maken en een sterk netwerk op te bouwen met ervaren finance professionals. Verder wil ik mij graag ontwikkelen als volwaardig adviseur en sparringpartner voor zowel klanten als professionals.

Waarom LIME
Tijdens mijn eerste bezoek aan LIME voelde ik mij al meteen thuis. De combinatie van ervaren, professionele consulenten, LIME als specialist in de markt met een mooi netwerk en de goede sfeer hebben mij meteen overtuigd om deze stap te maken. Ik ben dan ook erg blij om onderdeel uit te mogen maken van het LIME team.